Probleme ejaculare
Am 32 de ani şi am o problemă destul de delicată. Nu am avut relaţii sexuale de aproximativ un an şi jumătate. Am o amică, cu care mă înţeleg foarte bine şi în ultimul timp suntem din ce în ce mai apropiaţi unul de celălalt. Am ajuns să discutăm şi despre cum ar fi dacă ne-am căsători şi în ultimul timp destul de des suntem împreună. Ne simţim foarte bine unul în compania celuilalt. Problema mea este că parcă mi-e frică să încep o relaţie cu ea. Ştiu că în trecut când aveam relaţii sexuale ejaculam foarte repede. Mi-e ruşine s-o spun, dar au fost momente în care ejaculam foarte repede după penetrare şi pentru mine chiar este un motiv de îngrijorare. Acum de multe ori când vorbim doar la telefon cu aceasta fată şi atingem subiecte mai delicate am erecţii şi mai şi ejaculez puţin. Va rog frumos să-mi dati nişte sfaturi ce aş putea să fac şi dacă există vreun tratament
pentru aşa ceva. Mulţumesc
pentru aşa ceva. Mulţumesc
3 comentarii
Te sfatuiesc pentru inceput sa-ti depasesti timiditatea sexuala.
Problema ta este una legata de anxietate. Ca sa treci peste, este nevoie de desensibilizare progresiva, adica sa incepeti usor cu mangaieri, sa va vedeti dezbracati, sa va atingeti in zonele intime si abia apoi cand nu mai esti atat de sensibil, sa treceti la sex. Pentru asta este nevoie sa fii sincer cu ea, sa-i zici de problema ta, si atunci ar putea sa te ajute, daca problemele persista, puteti merge la un psihoterapeut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ejaculare cu sange de aproape doua saptamani
- 3Ejacularea in timpul somnului
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 5Cit timp trebu sa fie intre partidele de sex?
- 4Postinor 2 desi el nu a ejaculat
- 4Am o mare problema sexuala de erectie si ejaculare!
- 2Ejaculare in cada.
- 5uneori cand ejaculez am dureri anale
- 1De ce ejaculez sperma putina?
- 10Ejaculare cu o cantitate mica de sperma, cateodata lipsa
- 5ejaculare bobite gelatina
- 0dupa orice ejaculare am stari de ameteli
- 7Lipsa ejacularii
- 4Probleme de erectie si ejaculare
- 2ejacularea in timpul sarcinii!
- 2frecventa ejacularii-greutate
- 6Ejaculare enervanta
- 1Durere picior stg dupa ejaculare