Ejaculare cu sange de aproape doua saptamani
De aproape doua saptamani mi se intampla sa ejaculez cu sange acum culoarea sa schimbat in maroniu. Am si o usoara durere la nivelul testicolului stang. In prima analiza la urina mi-a iesit Clamidya slab pozitiv astept sa fac si o spermograma. Este ceva grav? Ar putea fi cancer testicular? Astept raspuns sunt foarte speriat.
3 comentarii
De regula hematospermia(ejacularea cu singe) nu are o conotatie grava. E foarte posibil ca durerea de care vorbiti sa se datoreze unei epididimite(de cauza infectioasa).Daca tot faceti spermograma eu cred ca ar fi nimerit sa faceti si o spermocultura(mai ales ca la examenul de urina v-a iesit pozitiv testul pentru chlamidia)
Buna ziua, si mie mi se intampla de 2 zile sa am aceleiasi simptome! Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva... e posibil din cauza unei raceli mai puternice sau lovituri ori care ar fi cauza...?
buna ziua.am cateva intrebari.la finalul actului sexual ejaculez cu. sange apoi la prima urinare imi ies si cheaguri de sange fara sa ma jeneze sau sa ma doara.in schimb la masturbare sau oral totul este normal.am consultat deja doctorii solutia...mam operat de fimoza.fapt ce na schimbat nimic.poate ma lamuriti dvoastra.multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4tehnica start-stop
- 3mi-a fost foarte greu sa ejaculez, a durat o ora...
- 2durere deranjanta care incepe de la testicolul drept si urca pana aproape de abdomen
- 2junghi la testicole, durere la testicoli in partea de jos
- 2Testicol dureros
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 4durere de testicul, sperma cu cheaguri
- 4ejacularea - va rog as dori si un raspuns la un un medic
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 4masturbare, ejaculare rapida
- 6ejaculare in timpul somnului
- 3ejaculare fara erectie
- 0dupa orice ejaculare am stari de ameteli
- 1Durere testicul
- 3Problema nocturna ajutor
- 1durere la testicule
- 0Durere testicul stang.
- 0Durere testicul stâng
- 2Probleme ejaculare
Mai multe informații despre: Hematospermia ejacularea durerea la testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: