Efecte pastile de slabit
Buna ziua!
Sunt noua pe acest forum si am o nelamurire... Am auzit tot mai des de cafea verde pentru slabit. Am verificat mai multe site-uri, am gasit si sub forma de pastile. Au vreun efect? Exista efecte secundare sau dupa ce iei aceste pastile pui la loc kg pierdute? Am mai auzit si de konjac, tot pastile. Nu stiu daca e bine sau nu sa folosesc aceste metode de slabire... Am auzit multe pareri si pro si contra. Mentionez ca in prezent am incercat sa am un regim alimentar mai sanatos, mananc multe legume, carne slaba (doar fiarta) si evit dulciurile si alimentele procesate. Am observat o schimbare, dar nu foarte mare. Am pierdut arpoximativ 5 kg. Imi doresc sa mai dau jos inca 6.
Sunt noua pe acest forum si am o nelamurire... Am auzit tot mai des de cafea verde pentru slabit. Am verificat mai multe site-uri, am gasit si sub forma de pastile. Au vreun efect? Exista efecte secundare sau dupa ce iei aceste pastile pui la loc kg pierdute? Am mai auzit si de konjac, tot pastile. Nu stiu daca e bine sau nu sa folosesc aceste metode de slabire... Am auzit multe pareri si pro si contra. Mentionez ca in prezent am incercat sa am un regim alimentar mai sanatos, mananc multe legume, carne slaba (doar fiarta) si evit dulciurile si alimentele procesate. Am observat o schimbare, dar nu foarte mare. Am pierdut arpoximativ 5 kg. Imi doresc sa mai dau jos inca 6.
1 comentarii
0
01-08-2014, ora 10:09
Dr. Stan Cristina-Gabriela
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Bucuresti
Buna ziua! Cea mai buna slabire, cea mai sanatoasa si durabila in timp este cea naturala, spre exemplu dieta pe care o tineti dvs acum, dieta care ar trebui sa devina permanenta ca un nou stil de viata.Celelalte resurse de slabit nu sunt tocmai corecte, nu le puteti lua mult timp, sunt nocive pentru organism si va pot determina diverse dereglari metabolice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dieta personalizata dupa nastere, AJUTOR!!!!
- 5ajutati-ma sa slabesc: am 79 kg si 1, 65 m
- 4prea multe kg...prea putina vointa.prea multe diete si prea putine rezultate...
- 3mama mea are 1.60 inaltime si 90 kg... va rog un regim
- 4Scadere in greutate, pofta exagerata de mancare, balonare
- 10Ajutor sunt obeza!
- 12Nu pot scapa de kg in plus
- 7alimentatie-nutritie-dieta
- 22am nevoie de sfatul unui medic - vreau sa slabesc
- 8Se mai poate slabi?
- 4o dieta pentru a slabii usor
- 6Sunt pastile de slabit... eficiente?
- 18vreau sa slabesc 7 kg cum pot face asta fara a ma infometa
- 3Vreau sa slabesc...
- 6redresarea cresterii in greutate cauzata de medicamentele psihiatrice