Durere de masea

Buna ziua
Acum 2 3 zile am mers cu geamurile deschise la.masina si cred ca m a luat curentu
Si ma doare o masea plombata (care mereu ma.doare la curent) si am luat ibuprifen si nu mi trecea asa ca am.zis sa iau antibiotic zinnat pentru ca data trecuta tot cu antibiotic m a lasat..este bine sa iau asa? Ar trebui sa ma mai duc la stomatolog?
Acum 2 3 zile am mers cu geamurile deschise la.masina si cred ca m a luat curentu
Si ma doare o masea plombata (care mereu ma.doare la curent) si am luat ibuprifen si nu mi trecea asa ca am.zis sa iau antibiotic zinnat pentru ca data trecuta tot cu antibiotic m a lasat..este bine sa iau asa? Ar trebui sa ma mai duc la stomatolog?
3 comentarii

Da, mergeri si la medicul dentist.. ''Curentul'' nu da durere de dinti, poate da sensibilitate la rece. Posibil sa fie nevoie de tratament de canal ( scos nerv ), medicul va decide. Poate reapare oricand durerea /sa se umfle dupa ce luati antibiotic, daca nu se intervine si local.

Buna ziua,
Faceti o radiografie si mergeti la medic. Este posibil sa fie afectat nervul.
Faceti o radiografie si mergeti la medic. Este posibil sa fie afectat nervul.

Buna ziua,
sa luati antibiotic nu rezolva problema locala la acea masea/dinte care va doare.Cel mai sigur si sanatos pentru dumneavoastra ar fi sa mergeti la medic si cu o radiografie facuta in prealabil pentru a rezolva in prima sedinta problema aparuta.
Nu inseamna ca se va rezolva intr-o singura sedinta dar macar, nu veti mai avea dureri.
Daca faceti o radiografie puneti o si aici, sa o vedem si noi.
O zi buna!
sa luati antibiotic nu rezolva problema locala la acea masea/dinte care va doare.Cel mai sigur si sanatos pentru dumneavoastra ar fi sa mergeti la medic si cu o radiografie facuta in prealabil pentru a rezolva in prima sedinta problema aparuta.
Nu inseamna ca se va rezolva intr-o singura sedinta dar macar, nu veti mai avea dureri.
Daca faceti o radiografie puneti o si aici, sa o vedem si noi.
O zi buna!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 3dureri groaznice dentare
- 20Durere insuportabila
- 7Masea rupta, durere
- 5dureri de cap zona ochiului drept
- 7sex oral - doresc un rasp
- 3dureri insuportabile la o masea
- 3durere de molar atunci cand il ating
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 1dureri de masele si ureche
- 0durere masea.ureche si ce mai e pe langa :)
- 3durere dinte
- 4Durere groaznica si masea innegrita
- 2Masea cu durere la atingere
- 2Cum tratez o durere de masea de la curent
- 11Infecție (cred) - am un dinte cariat și de ieri a început să mă doară îngrozitor
- 0Dureri de masea
- 1Durere masea
- 3Dinti amortiti
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: