Durere de masea
Buna ziua
Acum 2 3 zile am mers cu geamurile deschise la.masina si cred ca m a luat curentu
Si ma doare o masea plombata (care mereu ma.doare la curent) si am luat ibuprifen si nu mi trecea asa ca am.zis sa iau antibiotic zinnat pentru ca data trecuta tot cu antibiotic m a lasat..este bine sa iau asa? Ar trebui sa ma mai duc la stomatolog?
Acum 2 3 zile am mers cu geamurile deschise la.masina si cred ca m a luat curentu
Si ma doare o masea plombata (care mereu ma.doare la curent) si am luat ibuprifen si nu mi trecea asa ca am.zis sa iau antibiotic zinnat pentru ca data trecuta tot cu antibiotic m a lasat..este bine sa iau asa? Ar trebui sa ma mai duc la stomatolog?
3 comentarii
Da, mergeri si la medicul dentist.. ''Curentul'' nu da durere de dinti, poate da sensibilitate la rece. Posibil sa fie nevoie de tratament de canal ( scos nerv ), medicul va decide. Poate reapare oricand durerea /sa se umfle dupa ce luati antibiotic, daca nu se intervine si local.
Buna ziua,
Faceti o radiografie si mergeti la medic. Este posibil sa fie afectat nervul.
Faceti o radiografie si mergeti la medic. Este posibil sa fie afectat nervul.
Buna ziua,
sa luati antibiotic nu rezolva problema locala la acea masea/dinte care va doare.Cel mai sigur si sanatos pentru dumneavoastra ar fi sa mergeti la medic si cu o radiografie facuta in prealabil pentru a rezolva in prima sedinta problema aparuta.
Nu inseamna ca se va rezolva intr-o singura sedinta dar macar, nu veti mai avea dureri.
Daca faceti o radiografie puneti o si aici, sa o vedem si noi.
O zi buna!
sa luati antibiotic nu rezolva problema locala la acea masea/dinte care va doare.Cel mai sigur si sanatos pentru dumneavoastra ar fi sa mergeti la medic si cu o radiografie facuta in prealabil pentru a rezolva in prima sedinta problema aparuta.
Nu inseamna ca se va rezolva intr-o singura sedinta dar macar, nu veti mai avea dureri.
Daca faceti o radiografie puneti o si aici, sa o vedem si noi.
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4De 2 zile ma doare maseaua
- 6durere infernala de masea
- 3Probleme de la masele.
- 0Dureri inexplicabile de dinti dupa vizita la dentist
- 4durerea si alaptarea
- 7sex oral - doresc un rasp
- 4Plomba, durere de dinti
- 2durere insuportabila de dinti la senzatie de rece
- 7infectie dentara si dureri groaznice, nu pot sa dorm si sa mananc
- 0Durere masesa
- 2durere dinti cu lucrare