durere de dinti de la o infectie care se muta de la unul la altul
Buna ziua.Am avut o problema cu un dinte, cu infectie, care nu a mai putut fi rezolvata decat cu extractia acestuia.La o saptamana dupa extractie durerea, insuportabila, a trecut la dintele alaturat, care prezinta aceleasi simptome.Nu are nerv, s-a lucrat pe canale, pe radiografie nu apare ca ar fi o problema, dar durerea nu mai trece.A fost astupat, mi s-a dat pansamentul jos, iar timp de 4 zile durerea nu a trecut decat timp de 3+4 ore, cu kerotol luat din 4 in 4 ore, ma doare de nu pot nici limba sa o pun pe el. Daca ma puteti ajuta, ma intreb daca il extrag si pe asta daca este posibil ca infectia sa se mute la urmatorul.Am observat ca la cei doi dinti de jos, din mijloc daca apas pe barbie, in spatele acestora apare un firicel, foarte subtire, este adevarat de puroi., Este posibil ca de aici sa se traga durerea si la ceilalti dinti.Nu mai pot lua atatea pastile, a inceput sa ma doara si capul si stomacul, iar la dentist merg de doua ori pe saptamana, mi se fac spalaturi se incearca rezolvarea problemei dar fara vreun rezultat.Cu multumiri.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dorm cu dintii stransi
- 3dureri groaznice dentare
- 4probleme stomatolog
- 4Urgent! durere de masea
- 3durere masea insuportabila
- 3durere masea dupa omorarea nervului
- 1durere care nu cedeaza
- 1Durere dinti insuportabila
- 1Durere dinti fata dupa extractie molar 3
- 3durere dinte
- 2Durere masea cu nerv scos
- 5Dureri ale maxilarului
- 2Durere masea
- 0Durere de masea
- 4Durere masea cand calc pe pe ea mai ales cand mananc!
- 2Cum tratez o durere de masea de la curent
- 2Molar inflamat
- 2Durere masea cu coronita
- 3Nerv dentar
Mai multe informații despre: durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: