Dureri in capul pieptului+ lipsa pofta de mancare
Buna ziua !
As avea nevoie de sfatul dumneavostra in legatura cu problema mea: de doua zile am dureri in capul pieptului si nu pot manca, nu mi se face foame, dar durerile sunt permanente. Sunt dureri asemanatoare celor inainte de voma...mai mult discomfort decat durere. Arsura. Tin sa mentionez ca eu oricum sunt slaba si de-a lungul timpului m-am mai confruntat cu astfel de dureri deoarece nu mancam sau nu aveam pofta, insa am facut analizele acum cateva luni, mi s-a spus ca asa sunt eu si ca este ok. In ultima perioada chiar mananc bine si nu am mai avut astfel de probleme.
Si inca ceva, tot de cand a aparut acest disconfort nu am mai mers la toaleta cum ar fi trebuit, m-am gandit ca poate sa fie in cauza asta. Ma gandesc sa merg la spital pentru inverstigatii dar inainte am vrut sa aflu si parerea dumneavostra !
Multumesc!
As avea nevoie de sfatul dumneavostra in legatura cu problema mea: de doua zile am dureri in capul pieptului si nu pot manca, nu mi se face foame, dar durerile sunt permanente. Sunt dureri asemanatoare celor inainte de voma...mai mult discomfort decat durere. Arsura. Tin sa mentionez ca eu oricum sunt slaba si de-a lungul timpului m-am mai confruntat cu astfel de dureri deoarece nu mancam sau nu aveam pofta, insa am facut analizele acum cateva luni, mi s-a spus ca asa sunt eu si ca este ok. In ultima perioada chiar mananc bine si nu am mai avut astfel de probleme.
Si inca ceva, tot de cand a aparut acest disconfort nu am mai mers la toaleta cum ar fi trebuit, m-am gandit ca poate sa fie in cauza asta. Ma gandesc sa merg la spital pentru inverstigatii dar inainte am vrut sa aflu si parerea dumneavostra !
Multumesc!
3 comentarii
Examen coproparazitologic si coprocultura ai facut ?
Cu trimitere de la medicul de familie, mergeti la un Gastroenterolog care o sa va dea o serie de analize de facut pt a stabili diagnosticul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa poftei de mancare!
- 2ajutor am nevoie de parerea unui doctor urgent va rog
- 4Greata, lipsa poftei de mancare, arsuri si mincarimi in piept
- 31Durere maxilar, dupa ureche
- 1pofta de mancare scazuta la copil
- 1Lipsa poftei de mâncare?
- 1Nu mananca de o saptamana
- 3lipsa poftei de mancare bebe 4 luni
- 3senzatie de oboseala, palid la fata, insomnii, lipsa apetit
- 0Mi-e frica sa nu slabesc exagerat de mult
- 11nu stiu ce sa fac
- 0Mi-am pierdut poftă de mancare
- 0Copil 2 ani
- 1Vomit orice mancare. Nu mai pot manca nimic.
- 0Arsura în piept
- 2Arsura in dreptul inimii care raspunde in umar si in omoplat
- 1Reflux gastroesofagian dureri în piept
- 3Lipsa poftei de mancare, adenopatii
- 10Păreri? arsură sau o usturime care vine și pleacă în partea stângă a pieptului
- 4Dureri și arsuri
Mai multe informații despre: arsuri in piept Lipsa poftei de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: