VSH marit (115)

03-05-2011
Flori1
Nu este medic/terapeut
Flori1
Buna ziua,
Bunica mea (70 ani) este internata in spital deoarece se simtea slabita, nu mai avea pofta de manacare, si stari de voma. Precizez ca este cardiaca si are apriximativ 15 ani de cand ia continuu tratament pt acest motiv. La anlizele ce iau fost efectuate acum in spital a iesit VSH 115, iar doctora fara alte analize ne-a zis ca o suspecteaza de cancer de colon. Ea din cauza medicamentelor ce le ia pt bolile de care sufera se constipa si foarte des. Ce sanse sunt sa aiba aceasta boala? VSH este o analiza cu rol important in depistarea cancerului de colon? Mentionez ca in urma cu aprox 2 saptamani a avut si dureri mari de spate, coloana fiind deformata destul de mult si suferind si de spondiloza.
Acum am transferato la alt spital pentru electuarea unei colonoscopii.
Va multumesc.
4 comentarii
0
03-05-2011, ora 14:55
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
buna ziua, VSH-ul marit inseamna o infectie, dar nu neaparat cancer.eu zic sa aveti rabdare sa faca colonoscopia si alte analize (ca de exp.markeri tumorali)si apoi se discuta stabilirea diagnosticului.mult noroc si astept vesti bune.
0
04-05-2011, ora 13:09
Flori1
Nu este medic/terapeut
Flori1
Multumesc mult, sper sa fie bine.
0
06-05-2011, ora 13:15
Flori1
Nu este medic/terapeut
Flori1
Am primit rezultatul analizeleor si totul este ok, i sa facut atat colonoscopie cat si endoscopie.
Multumesc mult de incurajari.
0
08-05-2011, ora 15:54
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
ma bucur pentru bunica si pentru tine, ai scapat de un stres si de ce nu, de o suferinta.multa sanatate si ai grija de buni in continuare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Prevenirea cancerului colorectal: colonoscopia sau probele de fecale, care metodă este mai eficientă pentru prevenirea bolii?
  • Lipsa poftei de mâncare la copil
  • Sedarea mai profundă poate ajuta la detectarea polipilor în timpul colonoscopiei
  •