copilul refuza sa se alimenteze
de cateva zile incoace fata mea nu mai mananca mai deloc, nu stiu dece, vomita destul de des darnu in jeturi la doar o singura inghititura de mancare, are diaree dar nu apoasa ci asa un pic vascoasa ea este energica dar nu mannca nici in ruptul capului.va rog dati-mi un raspuns ca de cateva zile nu dorm shi ma ingrizeste gandul ca ar fi bolnava.va multumesc
4 comentarii
Ar trebui facut un examen coproparazitologic si coprocultura, de urmarit daca face febra, de administrat Debridat 1ml / kg corp, si, eventual, de facut analize la sange si la urina in cazul in care face febra.
examenul acesta se face la scaun shi este pentru viermisori?nu face febra dar plange cateodata sincer va spuns sunt ingrozita nu stiu ce sa fac sa nu se deshidrateze.bea ceai dar nu foarte mult
va multumesc pentru raspuns
va multumesc pentru raspuns
si examenul acela unde se face si la ce ma gandesc ca la scaun.va rog sa ma informati ca eu nu am prea multa experienta sunt o mamica de 21 de ani si nu prea stiu ce trebuie de facut.va multumesc
Fetita mea cand a avut diaree(s-a presupes ca este virala), la fel nu manca si refuza sa bea orice lichid.Am fost si eu foarte ingrijorata dar am insistat cu ceai sau chiar sucul preferat cate o lingurita la fiecare 5 min.dar efectul imediat l-a avut administrarea furazolidonului, in paralel cu debridat si gesol.Cand i-a trecut a recuperat tot ce nu a mancat aprox 5 zile.Poti incerca cu borcanele de afine speciale pentru copii, fetitei mele ii mergea foarte bine.Multa sanatate si nu dispera totul revine la normal, dar insista sa-i faci tratamentul care ti-l recomanda medicul!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1lipsa poftei de mancare (anorexie)
- 3sunt prea slaba...
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 5Sufar de depresie de vreo 5 ani...nu pot manca normal
- 3lipsa poftei de mancare la copil 5 ani jumatate
- 4lipsa poftei de manacare la bebelusi
- 3Nu am pofta de mancare
- 6Am periodic stari de greata foarte accentuate insotite de repulsie fata de mancare
- 3stare de voma persistenta si lipsa poftei de mancare
- 6Lipsa poftei de mancare, gastrita acuta
- 0Probleme la stomac?
- 3Copil de 2 ani si 7 luni cu hernie inghinala si lipsa poftei de mancare!!!!!
- 2Stare anormala
- 2Lipsa temporara de pofta de mancare
- 0Copil 2 ani
- 2Oboseala nu pot sa ma ridic din pat
- 0Lipsa pofta de mancare
- 8Buna ziua ! De ceva timp nu reusesc sa ma ingras si nici pofta de mancare nu am.
- 0Lipsa poftei de mâncare și slăbiciune
- 5Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
Mai multe informații despre: Lipsa poftei de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: