copilul refuza sa se alimenteze

05-04-2008
monik-maia
Nu este medic/terapeut
monik-maia
de cateva zile incoace fata mea nu mai mananca mai deloc, nu stiu dece, vomita destul de des darnu in jeturi la doar o singura inghititura de mancare, are diaree dar nu apoasa ci asa un pic vascoasa ea este energica dar nu mannca nici in ruptul capului.va rog dati-mi un raspuns ca de cateva zile nu dorm shi ma ingrizeste gandul ca ar fi bolnava.va multumesc
4 comentarii
0
06-04-2008, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Ar trebui facut un examen coproparazitologic si coprocultura, de urmarit daca face febra, de administrat Debridat 1ml / kg corp, si, eventual, de facut analize la sange si la urina in cazul in care face febra.
0
monik-maia
Nu este medic/terapeut
monik-maia
examenul acesta se face la scaun shi este pentru viermisori?nu face febra dar plange cateodata sincer va spuns sunt ingrozita nu stiu ce sa fac sa nu se deshidrateze.bea ceai dar nu foarte mult
va multumesc pentru raspuns
0
monik-maia
Nu este medic/terapeut
monik-maia
si examenul acela unde se face si la ce ma gandesc ca la scaun.va rog sa ma informati ca eu nu am prea multa experienta sunt o mamica de 21 de ani si nu prea stiu ce trebuie de facut.va multumesc
0
07-04-2008, ora 00:00
pepino3
Nu este medic/terapeut
pepino3
Fetita mea cand a avut diaree(s-a presupes ca este virala), la fel nu manca si refuza sa bea orice lichid.Am fost si eu foarte ingrijorata dar am insistat cu ceai sau chiar sucul preferat cate o lingurita la fiecare 5 min.dar efectul imediat l-a avut administrarea furazolidonului, in paralel cu debridat si gesol.Cand i-a trecut a recuperat tot ce nu a mancat aprox 5 zile.Poti incerca cu borcanele de afine speciale pentru copii, fetitei mele ii mergea foarte bine.Multa sanatate si nu dispera totul revine la normal, dar insista sa-i faci tratamentul care ti-l recomanda medicul!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: