Dureri extreme de cap
Buna ziua am sa trec peste introducere direct la subiect, in ultimii ani am niste dureri enorm de accentuate ale capului, cateodata doar intr-o parte a capului, cateodata tot capul, cateodata doar fruntea, durerile sunt atat de mari incat abia mai pot sa vorbesc de durere si ma fac sa vomit, iar dupa ce vomit durerile trec, miati putea da un sfat in legatura cu ce ar trebui sa fac?
Va rog sami scuzati limbajul folosit, nu am cunostinte in materie de termeni medicali.
Va multumesc
Va rog sami scuzati limbajul folosit, nu am cunostinte in materie de termeni medicali.
Va multumesc
2 comentarii
Cel mai probabil este vorba de migrena. Mergeti si la un medic neurolog pentru a confirma acest lucru. Tratamentul initial este reprezentat deCofedol, Nurofen Plus, Aulin, iar daca nu cedeaza, in criza se poate administra Imigran max doua comprimate in criza. Daca nu cedeaza nici atunci sau sunt progresive, iar varsaturile apar dimineata, e bine defacut un examen computer-tomografic cranian.
durerea dispare doar daca vars sau daca adorm, dar daca iau orice medicament pentru dureri de cap in faza incipienta a dureri trece imediat.
va multumesc pentru raspuns
va multumesc pentru raspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dureri groaznice de cap de aprox 15 ani
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 4Incerc sa-mi ajut sotul: dureri de articulatii, de cap si amorteli
- 5simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
- 1Durere in zona capului
- 6Am 19 ani si niste dureri de cap groaznice mai ales dimineata la frunte
- 3puls mare, dureri de cap
- 28borelioza sau boala autoimuna?
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 0Dureri de cap.
- 0dureri de cap, ameteala
- 3am inceput sa simt dureri de cap, apasatoare in partea dreapta a capului
- 1Dureri gat, gingie, ochi si cap
- 2durere de cap, amorteli ale palmei stangi si gurii, stări de vomă
- 3am o durere de cap de 3 luni
- 2Dureri de cap foarte mari situate în spatele rădăcini nasului.
- 2Dureri de cap si coaste
- 3durere de cap
- 3duerere de cap partea stanga
- 0Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: