durere de cap, amorteli ale palmei stangi si gurii, stări de vomă
Bună ziua, as vrea un sfat in legătură cu ceea ce am, e un fel de'criza' pe care o am de la 14 ani, nu mi sa mai întâmplat de vreo 3 ani. Simptomele ma sperie, prima oara mi se pune ceaţăpe ochiul stang de fapt e ca si cum te uiţi la soare si intri într-o încăpere mai întunecată, pe urma îmi amorteste palma si gura si apoi ma doare capul in partea dreapta si am stări de vomă. Am făcut analize, dar nu mi-a ieşit nimic neinregula. Ajutaţi-mă cu un sfat sau ce ar putea fi otrăvit ca simptomele ma sperie
2 comentarii
Afirmatia dumneavoastra ca ati facut analize si nu a iesit nimic este mult prea generala. Exista o imensitate de analize posibile de facut. Pe care dintere acestea le-ati facut dumneavoastra? Oare le-ati facut chiar pe cele necesare ? Eu va recomand sa incepeti prin a face o consultatie la un medic neurolog. Acesta va va ghida toate investigatiile imagistice si analizele necesare. In urma acestora se va stabili diagnosticul si tratamentul cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Pare sa fie o migrena cu aura dar trebuie sa va consulte un neurolog pentru a confirma aceasta suspiciune si trebuie sa faceti un RMN cerebral pentru a exclude alte posibilitati. Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 5Dureri ingrozitoare de cap!!!
- 4Crize necontrolate!
- 7Tuse pana vomit
- 1expectorez cu stari de voma
- 0cefalee, dureri cap, confuzie, depesie ?
- 0Durere cap si ureche!
- 1Amorteala si furnicaturi la nas de 3 zile
- 1Ameteala (se invartee camera), diaree si voma a doua zi dupa strand
- 13Imi amorteste capul
- 4Stare de voma dupa fiecare masa.
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 0dureri si presiune in cap, stare proasta fizica si mentala
- 2AMORTEALA MAINI, PICIOARE, CAP SI AMETELI
- 4Spasme mana stanga + mana dreapta, dureri de cap
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 1Dureri de cap groaznice
- 2Durere foarte mari de cap.
- 4Dureri de cap de la Seroxat si quetiapina?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Amorteala Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: