Dureri de cap si coaste
am o problema la care nu gasesc raspunsuri iar medici din orasul meu cam lasa de dorit sincer...in luna decembrie pe data de 2 am alunecat pe zapada si m-am lovit la cap si la coloana am fost la urgente iar medicul de akolo mi-a dat niste pastile de calmare pentru contractarea muschiilor iar la cap mi-a zis ka nu am nimik atata timp kat nu mi-am pierdut cunostinta dar de atunci am ramas cu dureri de cap...in ianuarie am racit foarte rau si am fost internata in spital diagnosticata cu miocardita acut am stat pe tratament si mi-am revenit dar din nou mi-au reaparut durerile de cap...prin martie am avut alte probleme, probleme cu glanda si lipsa de calciu...iar pana in prezent iau tratament calcidin, magnosun si jodit dar de 3 saptamani nu imi dau pace durerile de cap si au inceput sa ma doara coastele in stanga si in dreapta..nu ma pricep foarte bine dar observ ca coastele mele pe partea stanga sunt modificate ca un inceput de rahitism.va rog un sfat sau orike care m-ar putea ajuta cat de cat...Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua. Ar fi recomandat sa faceti o radiografie toracica si un consult neurologic.
buna seara va multumesc pentru sfaturi dar as vrea sa mentionez ca am fost la un consult la neurologie si doamna doctor ma consultat mi-a pus cateva intrebari apoi ma trimis sa imi fac o radiografie cervicala si un tomograf...am facut radiografia cervicala si totul este in regula dar tomograful nu l-am facut pentru ca imi este foarte frica. eu am mai facut o radiografie la plamani in data de 30 ianuarie si cealalta in martie. si mi-a fost frica sa mai fac si tomografu deoarece am inteles ca nu este bine sa te supui la foarte multe raze x. dar as vrea sa va mai spun ka durerile de cap nu mai sunt asa frecvente in schimb durerea de coaste nu ma lasa si ma simt balonata la burta...simt o durere ca si cum cineva mi-ar apasa pe coaste si pe partea stanga si cea dreapta...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere de cap de o perioada lunga de timp
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 5ameteli si dureri de cap de ceva timp
- 2Dureri extreme de cap
- 3tratament psihoza... prietenul nu stie
- 4Dureri de cap intre ochi si spre fundul ochilor, doar in zona sinusala...
- 2Afectiune neurologica?
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 0Durere cap si ureche!
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 2Sange in ureche, plus dureri de cap
- 6Durere de cap dreapta
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 0Tomografie
- 6Dureri mari de cap, nas infundat
- 11senzatia de picare din picioare
- 1Dureri de cap, ameteli
- 9Singurul diagnostic
- 3Durere de cap
- 0Durere atroce unilaterala de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: