am o durere de cap de 3 luni
buna ziua am o durere de cap care a inceput acum 3 luni pe care o simt zilnic aproape fara intrerupere nu ma deranjeaza este o durere usoara insa ingrijoratoare, am fost in Italia in vacanta si spre curiozitatea mea am mers la urgente.Mia facut tac tomograf care a rezultat o cefalee, am urmat un tratament dat de doctorii italieni cu ibrupofen timp de 5 zile si mi-au spus ca daca nu imi trece sa ma duc sa vorbesc cu un neurolog, intradevar mia trecut cam jumate de luna insa au reaparut si le simt si in ziua de azi...intrebarea mea este daca aveam ceva grav aparea pe tomograf? va multumesc !
3 comentarii
V-a făcut un CT cerebral ? Dacă era ceva, se vedea. Însă poate fi o problema de coloana cervicala. Aveţi probleme cu coloana ?
Dr Petre Muresan
Dr Petre Muresan
da m-au bagat la acel aparat mare cu un sfert de bust culcat cu mainile pe langa corp, apoi mi-au dat raspunsul a doua zi rezultand cefalee...nu am probleme din cate stiu cu coloana cervicala insa multi au spus ca poate fi de la asta dar nu cred, e posibil asa ceva sa ma doar de dimineata de cand ma trezesc pana seara cand adorm?
@ bryandoru
V-ati facut un consult oftalmologic ?
Chiar daca va gasesc 0, 5 dioptrii, aveti sanse sa va treaca din prima zi durerile.
Mie asa mi s-a intamplat.
M-am confruntat cu dureri groaznice de cap timp de un an.
V-ati facut un consult oftalmologic ?
Chiar daca va gasesc 0, 5 dioptrii, aveti sanse sa va treaca din prima zi durerile.
Mie asa mi s-a intamplat.
M-am confruntat cu dureri groaznice de cap timp de un an.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 0cefalee, dureri cap, confuzie, depesie ?
- 20dureri de nas, tample si cap + ameteli
- 2durere de cap si insomnii
- 15Dureri de cap
- 4Arderi in crestetul capului si ameteli
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 3dureri de masea, tample si ureche
- 2Dureri de ceafa, cap
- 5Dureri permanente de cap
- 1probleme post avc
- 2Cefalee intensa, stari de nevrozitate, probleme de memorie
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 25Dureri de cap, ameteala, vedere neclara, slabiciune
- 4Dureri cap de aproape 2 luni si jumatate
- 0Dureri de cap
- 1Cefalee
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: