Incerc sa-mi ajut sotul: dureri de articulatii, de cap si amorteli

Incerc sa-mi ajut sotul.Nu stiu insa cum...Se simte rau in tot organismul.Il dor articulatiile, are dureri de cap, ii amortesc mainile si picioarele.A mers la medic, i s-au recomandat tot felul de analize, le-a facut si toate par ok. El insa se simte din ce in ce mai rau.E prea tanar sa-l aud spunandu-mi ca simte cum se scurge viata din el. Va rog, daca cineva ma poate ajuta...un sfat, o directie de urmat.
4 comentarii

buna seara!vad ca nu specificati felul investigatiilor pe care le-ati facut.eu am un caz similar in familie si sfatul meu e sa mergeti la un medic psihiatru pentru niste investigatii in domeniu.sanatate.

buna seara!vad ca nu specificati felul investigatiilor pe care le-ati facut.eu am un caz similar in familie si sfatul meu e sa mergeti la un medic psihiatru pentru niste investigatii in domeniu.sanatate.

I s-au recomandat diverse analize din sange.Initial i s-a spus ca are aslo marit si el ar fi responsabil de aceasta stare proasta. A facut tratament pentru aslo, trei luni injectabil cu moldamin, a refacut analizele + alte cateva si toate au iesit ok. El insa tot nu se simte bine.cred ca solutia ar fi sa schimbam medicul!Nu stiu ce sa mai zic.

Consulta si alt medic este bine sau si parerea a mai multi, eu am avut probleme si nici unul nu mia dat acelasi diagnostic ca altul trebue sa il gasesti pe cel potrivit. Bafta si sanatate multa.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2degete amortite
- 2accident punctie lombara - dureri cap, spate
- 8migrene insuportabile care tin toata ziua
- 6am dureri de cap de ceva vreme, doctorii au zis ca am migrene
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 4magne b6
- 4durere de cap cand sunt stresat si nervos
- 12dureri de cap, ameteli
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 28borelioza sau boala autoimuna?
- 1dureri de cap dese
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 0durere de cap cu ameteli
- 4amortire degete mana stanga+informatii..
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 4Durere de cap in timpul somnului
- 1Durere de cap pe partea stanga!!
- 1Buza superioara amortita. Simt ca niste ace.
- 2Tulburarea bipolara si durerea de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Articulatiile Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Artrita reactiva
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Artrita (poliartrita) reumatoidă
- Artrita degenerativa - Osteoartrita
- Artrita virala
- Artrita gonococica
- Condromatoza sinoviala
- Artropatia Charcot