Incerc sa-mi ajut sotul: dureri de articulatii, de cap si amorteli

10-03-2008
cocolino72
Nu este medic/terapeut
cocolino72
Incerc sa-mi ajut sotul.Nu stiu insa cum...Se simte rau in tot organismul.Il dor articulatiile, are dureri de cap, ii amortesc mainile si picioarele.A mers la medic, i s-au recomandat tot felul de analize, le-a facut si toate par ok. El insa se simte din ce in ce mai rau.E prea tanar sa-l aud spunandu-mi ca simte cum se scurge viata din el. Va rog, daca cineva ma poate ajuta...un sfat, o directie de urmat.
4 comentarii
0
10-03-2008, ora 00:00
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
buna seara!vad ca nu specificati felul investigatiilor pe care le-ati facut.eu am un caz similar in familie si sfatul meu e sa mergeti la un medic psihiatru pentru niste investigatii in domeniu.sanatate.
0
10-03-2008, ora 00:00
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
buna seara!vad ca nu specificati felul investigatiilor pe care le-ati facut.eu am un caz similar in familie si sfatul meu e sa mergeti la un medic psihiatru pentru niste investigatii in domeniu.sanatate.
0
11-03-2008, ora 00:00
cocolino72
Nu este medic/terapeut
cocolino72
I s-au recomandat diverse analize din sange.Initial i s-a spus ca are aslo marit si el ar fi responsabil de aceasta stare proasta. A facut tratament pentru aslo, trei luni injectabil cu moldamin, a refacut analizele + alte cateva si toate au iesit ok. El insa tot nu se simte bine.cred ca solutia ar fi sa schimbam medicul!Nu stiu ce sa mai zic.
0
11-03-2008, ora 00:00
daniela
Nu este medic/terapeut
daniela
Consulta si alt medic este bine sau si parerea a mai multi, eu am avut probleme si nici unul nu mia dat acelasi diagnostic ca altul trebue sa il gasesti pe cel potrivit. Bafta si sanatate multa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Migrena postcoitală
  • Durerea de cap
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Leziunile articulare la sportivi
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Compusul din alge marine ce ar putea trata artrita
  • De ce mă dor articulaţiile (mă lasă una şi mă ia alta)
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  •