duerere de cap partea stanga

Buna ziua, de aproximativ 3 saptamani ma confrunt cu un junghi la cap pe partea stanga, care apare pe parcursul zile si dureaza o fractiune de secunda, intensitatea dureri este foarte mica, am inceput sa simt aceasta jena la aproximativ o saptamana dupa niste episoade de raceala (viroza) cu jena in gat etc, Cand am simtit prima data aceasta senzatie am luat doua zile nurofen forte 1/8h si mi-a trecut dar la o saptamana dupa ma intors iar acea viroza, care de data acesta ma tinut 5-7 zile, dupa care mi-a reaparut acele junghiuri ca sa le numesc asa (mentionez ca prima data le simteam ceva mai intens) apar mai mult la miscarile capului. Ce ar putea fi ? Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
3 comentarii

Din ce descrieti nu pare a fi ceva grav. Dar pt certitudine si pt linistea dvs mergeti la un consult de specialitate. Sanatate!

Intre timp am fost la medicul de familie si mi- a dat sa iau tador pentru 5 zile, desi am luat doar 5 pastile ( doua zile jumate) parca ini era tot mai rau si nu le-am mai luat. Miercuri am fost la neurologie, I-am explicat Doctorului simptomele si mi-a prescris Vimovo pentru 10 zile si in colplex de vitamina B. Sper sa-mi treaca. Deocamdata nu simt nici o schimbare

Buna ziua, as avea nevoie de sfatul unui medic, va rog.Noaptea trecuta, dupa o cearta serioasa si nervi intinsi la maxim, ca sa ma descarc am dat cativa pumni intr-un perete.In acel moment am inceput sa simt o durere in partea stanga a capului. Durerea nu era foarte acuta dar pleca din ceafa, ca un firicel si urca pana la jumatatea capului. Am luat un fasconal si m-am culcalt.De dimineata la trezire durerea era tot acolo.Nu este continua, pleaca din ceafa si urca spre tampla. Care poate fi motivul, ar trebui sa consult un medic?Multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1durere permanenta in ceafa, senzatie de prea plin in cap, presiune
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 5Dureri de cap si lipsa de concentrare
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 9Durere puternica de cap in timpul mersului cu avionul
- 1Durere de cap in acelasi timp cu Ritmul inimii
- 11dureri de cap
- 3De un an nu mai sunt eu... dureri de cap, amorteli, stari de panica
- 4sangerare ureche dreapta
- 0are niste dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului...
- 1dureri de cap ingrozitoare
- 3am inceput sa simt dureri de cap, apasatoare in partea dreapta a capului
- 1durere in zona cefei si intepaturi in cap
- 1Dureri de cap si spate
- 1Problema durere persistenta de cap
- 4dureri de cap groaznice zilnice, cam dupa ora 16.00-17.00
- 5Medicament pt durere de cap.
- 4Durere cap si ochi
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: