Dureri de spate
buna seara, ma numesc corina si am dureri de spate atat in zona lombara cat si cervicala.Asi dori sa stiu daca este vreun unguent antiinflamator care sa imi amelioreze durerile de spate deoarece am folosit cam tot ce este in farmacii.Mentionez ca aceste dureri sunt suportable dar sacaitoare.
3 comentarii
parerea mea...stai mai putin in fata monitorului si mai mult intinsa:D si iti trece, daca durerile sunt suportabile, totul vine de la muschii lombari
buna seara.ma numesc angela si am dureri de spate mai bine zis de mijloc simt o durere mare cand ma aplec de am impresia ca n-o sa ma mai pot ridica.am o fetita de doi ani si nici nu o pot ridica sa o iau in brate sau sa o schimb durerea imi ia puterile.
buna ziua
doresc si eu un sfat daca ma puteti ajuta
am o durere continua in partea toracica care se extinde pana la stern.Am facut niste raze, dar din pacate am fost la mai multi medici care mi au dat mai multe raspinsuri:unii mi au zis ca am pensari pe coloana, altii ca nu am nimic
eu lucrez ca sofer si din pacate am dureri si la cervicala.Noaptea imi amortesc mainile
Am fost la medicul de familie si am cerut sa fac un RMN, dar el mi a raspuns ca daca am ceva la coloana se vede si la raze
sa fac un RMN?
multumesc
doresc si eu un sfat daca ma puteti ajuta
am o durere continua in partea toracica care se extinde pana la stern.Am facut niste raze, dar din pacate am fost la mai multi medici care mi au dat mai multe raspinsuri:unii mi au zis ca am pensari pe coloana, altii ca nu am nimic
eu lucrez ca sofer si din pacate am dureri si la cervicala.Noaptea imi amortesc mainile
Am fost la medicul de familie si am cerut sa fac un RMN, dar el mi a raspuns ca daca am ceva la coloana se vede si la raze
sa fac un RMN?
multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere abdominala flanc drept si spate
- 3Spate intepenit
- 19Dureri care isi schimba locatia
- 1Dureri puternice in spate
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 6dureri de spate care au inceput sa iradieze pe fesa dreapta
- 2Dureri de spate
- 3Durere spate in urma masturbarii si ejacularii
- 1Dureri(intepaturi in spate)
- 0durere si troznire articulatii si spate
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 3durere coloana zona lombara
- 10Dureri de cap insuportabile, fara un diagnostic concret
- 1Cervicala
- 3Probleme spate stanga
- 2Durere spate
- 1Durere de spate + interpretare radiografie
- 0Durere de spate
- 0Durere lombara in partea dreapta in momentul in care ma aplec
Mai multe informații despre: Durere de spate Durerea lombara durerea in zona cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Protruzie discală
- Durere de spate
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
- Cervicalgia
- Durerea cervicală - durere de spate în regiunea gâtului
- Lombalgie - durerea în regiunea lombară
- Durerea de șale (dureri de mijloc sau durerea lombară)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: