durere spate partea dreapta
Buna ziua. Am o durere partea dreapta sus ca un junghi uneori mai slab ca o gheara.durerea a inceput in urma cu vreo 4 luni am stat intr o zi in curent intre 2 usi fiind confectionera nu am putut pleca de pe loc. in urmatoarea dimineata m am trezit cu gatul intepenit si o durere groaznica in ceafa.apoi un junghi puternic in spate. pe moment am facut un dus fierbinte si am luat 3 zile aspirina 3 pe zi duerile au incetat ma mai tinea ceva suportabil. asta era in decembrie, in ianuarie am mers la medic mi a dat doar tador injectabil 10 zile si inca 10 zile pastile. s aameliorat doar pe timpul injectiilor apoi au inceput din nou. ieri mi a fost un pic frig si toata noaptea am avut dureri groaznice ci amorteli in degete de la ambele maini si mai e o durere noua ma doare si n piept. in piept a fost mai rar dar de azi noapte ma doare intr una spatele si pieptu si am respiratie mai obosita. va rog sa mi spuneti la reumatolog ar trebui sa cer trimitere sau pt plamani ca doctora mea parca ma impiedica mereu nu ma lasa sa merg mai departe de 3 luni incerc sa obtin o trimitere si nu primesc. va multumesc
2 comentarii
Buna seara!
Cel mai probabil poate fi vorba despre o afectiune pulmonara (de competenta pneumologului), dar poate fi vorba si despre un sindrom compresiv cervical (hernie de disc cervicala, de competenta neurochirurgului).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cel mai probabil poate fi vorba despre o afectiune pulmonara (de competenta pneumologului), dar poate fi vorba si despre un sindrom compresiv cervical (hernie de disc cervicala, de competenta neurochirurgului).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 6Dureri de spate continue.. chiar si dupa tratament
- 50dureri de spate si de cap dupa rahianestezie
- 22Dureri de spate - de la coloana sau de la muschi?
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 8dureri de spate, stari de voma, lipsa magneziu
- 4lombosciatica
- 2Dureri sub buric, toracale si spate.
- 6Bolnava sau nu?
- 12Dureri spate
- 2Dureri spate
- 63Dureri picioare de la genunchi in jos + amorteala picioare
- 5dupa o durere de spate de cateva zile am ramas cu o durere de picior
- 0discoartroza
- 1Durere de spate
- 1Durere spate