Dureri mari de spate, in partea de jos
Salutare
Acum vreo 2 zile, m-am apucat de sala.Am zis sa nu fac cu greutati mari, ca sa nu ma omoare febra dupa.Totul a fost ok.Pana ieri seara, cand m-a luat o durere mare de spate.Ma durea in partea stanga jos.Am luat un Nurofen, ca asta avea pe acasa si mi-a trecut.
Astazi am fost la servici, nu am avut nici o durere, dar pe la ora 10 seara m-a luat din nou durerea
Ma gandesc ca ar fi o intinde, dat fiind faptul ca antrenamentul de alaltaieri a constat in exercitii pentru spate...
Ce sa fac? Ce medicamente sa iau?
Acum vreo 2 zile, m-am apucat de sala.Am zis sa nu fac cu greutati mari, ca sa nu ma omoare febra dupa.Totul a fost ok.Pana ieri seara, cand m-a luat o durere mare de spate.Ma durea in partea stanga jos.Am luat un Nurofen, ca asta avea pe acasa si mi-a trecut.
Astazi am fost la servici, nu am avut nici o durere, dar pe la ora 10 seara m-a luat din nou durerea
Ma gandesc ca ar fi o intinde, dat fiind faptul ca antrenamentul de alaltaieri a constat in exercitii pentru spate...
Ce sa fac? Ce medicamente sa iau?
3 comentarii
Buna seara!
Probabil este vorba despre un sindrom compresiv lombar (de tipul herniei de disc).
In perioada urmatoare eforturile descrise sunt absolut interzise (2-3 luni minimum), iar aparitia unor fenomene de tip neurologic (parestezii, paralizii, furnicaturi, dureri) trebuie sa va conduca catre un examen clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Probabil este vorba despre un sindrom compresiv lombar (de tipul herniei de disc).
In perioada urmatoare eforturile descrise sunt absolut interzise (2-3 luni minimum), iar aparitia unor fenomene de tip neurologic (parestezii, paralizii, furnicaturi, dureri) trebuie sa va conduca catre un examen clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
tot ce inseamna sport e interzis?
Acum vad ca sunt deja 2 zile de cand nu m-a mai durut..
Pot merge la alergat?O sa renunt la greutati.
Acum vad ca sunt deja 2 zile de cand nu m-a mai durut..
Pot merge la alergat?O sa renunt la greutati.
Nu v-as recomanda reluarea sportului fara aprobarea expressa a neurochirurgului. In caz contrar riscati consecinte dezastruoase pentru tot restul vietii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere de spate
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 8Durere difuza spate-inghinala-testicul-picior, partea stanga
- 3hematurie si durerea de mijloc
- 1Durerea de spate cu diaree si greata
- 6Durere In zona stanga sus a spatelui
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 2Dureri sub buric, toracale si spate.
- 5dupa o durere de spate de cateva zile am ramas cu o durere de picior
- 1Dureri de spate
- 1Durere de spate
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 6artroza lombara
- 2am scurgeri mici maronii, dureri de spate si de ovare
- 1dureri de spate si burta in timpul primei luni de sarcina
- 2durere in partea dreapta sub coasta si in spate
- 2Dureri de spate, maini!
- 1Durere toracica
- 1Dureri de spate
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: