Zguduire a capului si corpului la Karting

21-03-2023
andreearusu
Nu este medic/terapeut
andreearusu
Buna ziua, am o problema care ma macina destul de tare si sunt plecata in concediu intr-o zona unde nu am acces la consulatie medicala.
In 4 Martie am avut un eveniment cu masinuta Go karting, cineva mi-a izbit masinuta din spate si m-a zguduit foarte tare. Imediat dupa impact a inceput o durere de cap care s-a intensificat pana in punctul in care imi venea sa vomit de la durere. Am luat un nurofen si durerea a disparut dupa aprox 30 de minute, a2a zi citind pe interent ca pot avea o comotie cerebrala de la zguduitura m-am prezentat la urgenta unde am expus problema si mi s-a zis ca fara o lovitura directa la cap durerea a fost de la soc si ca este totul ok ( nu mi-au facut niciun test) apoi am avut dureri usoare de cap si aprox 4-5 zile nu am mai avut dureri de cap, dar acum au reparut si sunt zilnice, uneori e necesar sa iau calmant alteori e doar o durere deranjanta care nu necesita medicamente. De 2 luni am si durei mari in zona gatului lateral si umeri si dupa acest eveniment la carting s-au amplificat si durerile la ceafa si umar. Este posibil ca durerea de cap sa fie de de la vreo comotie cerebrala in urma zguduirii de la carting? Mentionez ca anual am perioade in care ma doare capul destul de mult, in 2020 am facut si un RMN cerebral si mi s a zis ca nu am nimic si ca e durere de cap tensionala. Multumesc mult pentru raspuns.
1 comentarii
0
27-06-2023, ora 10:48
Lilly of the valley
Nu este medic/terapeut
Lilly of the valley
Bună ziua! Vă mulțumesc pentru postare! Eu am o durere de cap non stop (cefalee tensională) de peste doi ani, și abia citind comentariul dvs am făcut legătura cu o lovitură pe care am avut-o la mașinuțe, în parcul de distracții, cu 3 luni înainte de debutul durerii. Sper din suflet că ați rezolvat problema și sunteți bine!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.