Dureri de spate de 2 sapt plus stări de rau
Bună ziua, În urma cu 2 sapt am început sa am dureri de spate ușoare(suportabile) apoi tot mai intensificate iar de o sapt pot spune insuportabile. Menționez ca durerile sunt în partea lombara, iar când stau în șezut simt în zona de mijloc a coloanei o înțepătura groaznica. Durerea merge prin piciorul drept, ba chiar îmi da o amorțeală în picior pana în călcai.Marti am fost la dr de familie, am primit tratament cu Skudexa și Mydocalm. În afara de unele amețeli și stări de somn nu am simțit nici o îmbunătățire. Am stat pana ieri mai mult la pat deoarece nu pot sa ma mișc, nu sunt capabila de nimic. Ieri dimineață am fost la urgenta deoarece durerile le resimteam și în partea din fata și o durere puternica a osului pubian. Acolo am primit doua perfuzii cu calmante, și în urma unei ecografii abdominale mi s-a spus ca în abdomen în zona apendicelui(sunt operata de apendice) se observa un lichid dar acest lichid ar putea fi dat și ca sunt în apropierea ciclului menstrual iar dacă durerile de burta mai apar sa ma mai întorc. După ce am venit de la urgenta în max 1 ora durerile au reapărut. Medicamentele primite acasă sunt Tador, Mydocalm 150 (seara), Zaldiar 1-0-1).Simt durerile acum exact ca la naștere atât cele lombare cât și cele din fata. Nu știu ce sa mai fac, nu mai suport durerile. Încotro sa mai merg, de la urgenta mi-au recomandat un control reumatologie însă eu nu știu dacă mai rezist.
As aprecia un răspuns enorm de mult!!!
Va mulțumesc.
As aprecia un răspuns enorm de mult!!!
Va mulțumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6va rog sa ma ajutati, junghi in spate cu dureri de inima
- 3ma inteapa in spate zona lombara, in dreptul rinichilor
- 0Durere spate
- 3Dureri mari la spate :( probleme respiratorii
- 3Durere la tuse si durere in spate
- 4Simptome renale ?
- 5dupa o durere de spate de cateva zile am ramas cu o durere de picior
- 7nu mai suport durerea, dar nimeni nu stie ce am...
- 0durere de spate soldata cu indoierea pana la genunchi
- 1Durere de spate
- 1Dureri de cap si spate
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 6Rmn
- 2Durere de spate
- 0Durere foarte puternică in spate care fluctueaza in intensitate
- 5Durere de spate
- 1Durere spate
- 2Durere de spate doar noaptea
Mai multe informații despre: Durere de spate Durerile de spate durerea de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: