Lombosciatica

30-09-2018
simple00
Nu este medic/terapeut
simple00
Buna seara! Am 19 ani si pe data de 27 septembrie a inceput sa ma doara spatele in zona lombara, cat de cat suportabil. Urmatoarea zi am ajuns la Urgente deoarece ma durea foarte tare in zona lombara, atat in stanga, cat si in dreapta, cu dificultati foarte mari de mers si de stat pe scaun.Durerea radiaza si catre partea din fata si catre picioare.Mi s-a facut o radiografie si am fost diagnosticata cu lombosciatica.
Mi s-a prescris sa iau : Tramadol, Tador si Mydocalm. M-a mai lasat durerea foarte putin.. si inca nu pot sta pe scaun sau merge pentru mai mult de 5 minute, abia dorm noaptea pentru ca nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta fara durere.. Ce as putea sa fac? Va multumesc!! Orice sfat este bine-venit. Ma intereseaza si in cat timp o sa imi revin..
1 comentarii
0
02-10-2018, ora 21:43
Gabi Has
Nu este medic/terapeut
Gabi Has
Eu am 18 ani si am aceeasi problema. Am fost la spital de 2 ori, ca sa nu ti se agraveze ar putea sa porti un corset (spre exemplu ------------*) sau un brâu. Si de asemenea kinetoterapia te ajuta foarte mult, exercitii pe care le poti face si acasa. :)

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Te doare spatele? Nu este din cauza vremii!
  • Tratamentul chiropractic pentru durerile lombare asociat cu ameliorări neînsemnate
  • Tratament mai puțin invaziv - eficient pentru durerile lombare
  • Sfaturi pentru persoanele cu dureri lombare
  • Exerciţii recomandate pentru durerea lombară
  • Durerea sciatică - ce este și cum o tratezi
  • Sciatica - ce este, cum se manifestă, diagnostic, tratament
  • Care este poziția corectă pentru a ridica o greutate?
  • Gestionarea durerilor lombare printr-o nouă abordare
  •