Lombosciatica
Buna seara! Am 19 ani si pe data de 27 septembrie a inceput sa ma doara spatele in zona lombara, cat de cat suportabil. Urmatoarea zi am ajuns la Urgente deoarece ma durea foarte tare in zona lombara, atat in stanga, cat si in dreapta, cu dificultati foarte mari de mers si de stat pe scaun.Durerea radiaza si catre partea din fata si catre picioare.Mi s-a facut o radiografie si am fost diagnosticata cu lombosciatica.
Mi s-a prescris sa iau : Tramadol, Tador si Mydocalm. M-a mai lasat durerea foarte putin.. si inca nu pot sta pe scaun sau merge pentru mai mult de 5 minute, abia dorm noaptea pentru ca nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta fara durere.. Ce as putea sa fac? Va multumesc!! Orice sfat este bine-venit. Ma intereseaza si in cat timp o sa imi revin..
Mi s-a prescris sa iau : Tramadol, Tador si Mydocalm. M-a mai lasat durerea foarte putin.. si inca nu pot sta pe scaun sau merge pentru mai mult de 5 minute, abia dorm noaptea pentru ca nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta fara durere.. Ce as putea sa fac? Va multumesc!! Orice sfat este bine-venit. Ma intereseaza si in cat timp o sa imi revin..
1 comentarii
Eu am 18 ani si am aceeasi problema. Am fost la spital de 2 ori, ca sa nu ti se agraveze ar putea sa porti un corset (spre exemplu ------------*) sau un brâu. Si de asemenea kinetoterapia te ajuta foarte mult, exercitii pe care le poti face si acasa. :)
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Lovitura la un meci de fotbal cu ghenunchiul in zona lombara
- 5durere lombara de multi ani
- 4lombosciatica
- 4Am ridicat un copil in brate si apoi am simtit o durere in zona lombara
- 4Probleme cu incheieturile membrelor si coloana vertebrala
- 0Durere lombara, testicul drept.
- 4umflatura dureroasa in zona lombara
- 17Raceala in zona lombara. Ajutor
- 0Dureri lombare
- 0Hernie de disc?
- 6Durere Spate
- 0Dureri lombare joase acute in primul trimestru de sarcina?!
- 3Sciatica... lombosciatica
- 2Durere coloana jos
- 4Dureri de picior si spate
- 1Hernie de disc
- 1Durere lombară
- 0Dureri fizioterapie
- 0Dureri zona lombara
Mai multe informații despre: Lombosciatica Durerile lombare Durerea lombara durere lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: