Termoterapie pat jad si spui adio durere de spate
Ma durea foarte tare spatele, de cate ori faceam efort ramaneam inchilozata. Dupa cateva sedinte de termoterapie pat jad, ma simt mult mai bine. Patul are noua cilindri de jad in interior, cinci in partea superioara si patru in cea inferioara, ce ruleaza dinspre zona sezutului pana la gat si pe picioare, cu incalzire pana la 70°C. Patul este foarte util pentru eliminarea suferintelor spatelui. Va puteti bucura de termoterapia oferita de dispozitivul de masaj manual pentru zona pe care o preferati, acesta putand atinge, de asemenea, 70°C. Acest masaj chiropractic este util in tratarea si/sau prevenirea a foarte multe tipuri de afectiuni, dintre care enumeram doar cateva: afectiuni ale coloanei: sciatica, spondiloze, lombosciatica, cifoze, scolioze, lordoze, reumatism etc; stres, migrene, ameteli, insomnii, oboseala cronica, instabilitate emotionala, depresii
3 comentarii
draga particia, am auzit de aceasta metoda, e coreeana. Dar am rezerve. Stiu ca atunci cand un os e inflamat nu trebuie sa pui caldura, iar daca ai ceva si cu inima chiar e periculos!
Nu e o metoda acreditata cred.
Daca iti face bine, ma bucur!
Nu e o metoda acreditata cred.
Daca iti face bine, ma bucur!
eu am facut un tratament pe patul cu pietre de jad, deja se simt efectele. s-au redus simtitor durerile de spate, o imbunatarite a starii generale de sanatate.
stiu ca este bun si pentru dureri de cap, reglare metabolism, afectiuni renale, intensifica circulatia sanguina, tonifica muschii.
nu este dureros si este o metoda naturista bazata pe efectul benefic al pietrelor de jad.
succes !
-
stiu ca este bun si pentru dureri de cap, reglare metabolism, afectiuni renale, intensifica circulatia sanguina, tonifica muschii.
nu este dureros si este o metoda naturista bazata pe efectul benefic al pietrelor de jad.
succes !
-
da sant coreene, si masajul este gratuit, sant si la noi in oras de 2 ani si este nebunie, se sta la coada cate 4, 5 ture, eu am fost in 7 zile si m_am ales cu o durere de solduri zdravana abia dupa 0 luna dupa ce am intrerupt m_au lasat durerile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere de spate
- 2Dureri de spate !
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 9Durere lombara
- 3dureri insuportabile de spate si nu numai
- 0Durere in spate in stanga si in hipocondru stang
- 1durere de spate dorsal
- 1Dureri puternice in spate
- 6S-a aplecat putin si imediat i s-a facut rau, o doare spatele si nu se poate misca
- 6Bolnava sau nu?
- 2Durere spate cam de 2 ani
- 1Dureri de spate
- 5Disconfort general si stare de rau
- 2Durere puternica in spate
- 6artroza lombara
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 1Rinichi Bolnav ?
Mai multe informații despre: Durere de spate termoterapia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: