Spate intepenit
Buna!
Numele meu este Tatiana, am 22 de ani si ieri mam trezit cu o durere mica de spate. Nu am atras atentie durerii, credeam ca am dormit rau insa spre seara a devenit tot mai mare si mai intensa durerea spre mijlocul spinarii. Am ajuns pana la faza ca nu ma pot misca acum, stau in pat nemiscata sau cocosata, chiar daca ridic mana ma doare rau.Tin sa spun ca am scolioza la spate si poate din cauza asta ma doare asa, poate sa fie din cauza asta? nu mai lucreaza nici o policlinica in Bucuresti acum si la urgente nu ma primesc cu o asa problema chiar daca e foarte mare.Ce pot sa fac si din ce cauza ar putea fi durerea asta cumplita. Mi-e frica sa nu fie ceva grav. Va rog mult sa ma ajutati.
Multumesc anticipat.
Numele meu este Tatiana, am 22 de ani si ieri mam trezit cu o durere mica de spate. Nu am atras atentie durerii, credeam ca am dormit rau insa spre seara a devenit tot mai mare si mai intensa durerea spre mijlocul spinarii. Am ajuns pana la faza ca nu ma pot misca acum, stau in pat nemiscata sau cocosata, chiar daca ridic mana ma doare rau.Tin sa spun ca am scolioza la spate si poate din cauza asta ma doare asa, poate sa fie din cauza asta? nu mai lucreaza nici o policlinica in Bucuresti acum si la urgente nu ma primesc cu o asa problema chiar daca e foarte mare.Ce pot sa fac si din ce cauza ar putea fi durerea asta cumplita. Mi-e frica sa nu fie ceva grav. Va rog mult sa ma ajutati.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
eqvagel cm este pentru uz extern.eu l-am cumparat de la farmacia veterinara.faci masaj 2-3 seri la rind si stai in pat invelita bine si o sa te simti super bine, te pup pa,
Farmacia veterinara??? si la cea pentru oameni nu e nimic?
nu cred ca am racit la spate, ma imbrac calduros mereu.
oricum merci de sfat.
nu cred ca am racit la spate, ma imbrac calduros mereu.
oricum merci de sfat.
este pentru sportivi in general, eu sunt sportiv, acolo l-am gasit..este superb, afla informatii despre el la o farmacie de oameni, este pentru dureri in special, sanatate i-ti doresc de la paris,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Dureri toracice si de spate care apar si dispar
- 4Dureri de spate si de gat la doar 20 ani, cum sa le fac sa dispara? va rog...ajutati-ma
- 3ma inteapa in spate zona lombara, in dreptul rinichilor
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 0Durere in spate in stanga si in hipocondru stang
- 1DURERI DE SPATE
- 2durere de spate umar si cap
- 0durere mare la spate
- 2dureri de spate si maini, amortirea mainilor
- 2Durere spate cam de 2 ani
- 63Dureri picioare de la genunchi in jos + amorteala picioare
- 1acum 2 ani m-am trezit cu o tuse usoara in piept si dureri mari de spate
- 0Durere spate, piscaturi, parestezii, transpiratie spate si cap
- 3Dureri ciudate
- 4Dureri de spate.
- 1dureri de spate