Dureri de spate in partea lombara
Buna seara am 24 ani am problema cu spatele in partea lombara va rog cine sa intilnit cu astfel de problema durerea este numai la spate si este continua daca sa luam pe scara de 1 la 10 este nivelul 5.6 in picior nu se duce. Durerile au inceput cu 2 luni in urma in urma unui efort fizic timp de o saptamina am incarcat sa rezolv problema de sime statator nu sa primit si mam adresat la medic neurolog dupa care am fost trimis sa fac RMN
La centru de rezonanta magnetica in urma investigatiilor au constatat anterolisteza L5 (5mm) cu spondiloliza L5-S1posterioara deformarra neuroforamelor.dupa care mam intors la neurolog dumnealui mia prescris sa iau pastile timp de o saptamina dupa care a spus sa merg la kineoterapeut am ajuns la kineoterapeut dumnealui a constatat sa facem un curs de lecuire din 10 proceduri 7 proceduri de masaj si 3 de exercitii durata unei proceduri 1 ora dupa masaj parca era mai bine.am terminat procedurile dupa care mia spus de sine statator acasa sa fac exercitii am o luna decind fac exercitii si durerea cum a fost asa si este.ce pot face in cazul dat pentru a rezolva problema cine a avut asemenea probl.am citit pe internet si spun ca aceasta problema mai poate fi cauzata de punctele trigher din muschi boala se cheama миофасцыальныи синдром dupa cartea lui Geanet Trevel si Geogi Simons. va multumesc.
La centru de rezonanta magnetica in urma investigatiilor au constatat anterolisteza L5 (5mm) cu spondiloliza L5-S1posterioara deformarra neuroforamelor.dupa care mam intors la neurolog dumnealui mia prescris sa iau pastile timp de o saptamina dupa care a spus sa merg la kineoterapeut am ajuns la kineoterapeut dumnealui a constatat sa facem un curs de lecuire din 10 proceduri 7 proceduri de masaj si 3 de exercitii durata unei proceduri 1 ora dupa masaj parca era mai bine.am terminat procedurile dupa care mia spus de sine statator acasa sa fac exercitii am o luna decind fac exercitii si durerea cum a fost asa si este.ce pot face in cazul dat pentru a rezolva problema cine a avut asemenea probl.am citit pe internet si spun ca aceasta problema mai poate fi cauzata de punctele trigher din muschi boala se cheama миофасцыальныи синдром dupa cartea lui Geanet Trevel si Geogi Simons. va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Durere lombara!!!
- 2Dureri in zona lombara dreapta cu amorteala in piciorul drept
- 0dureri lombare - hernie L5 S1 tratament
- 0dureri lombare si amorteli ale picioarelor
- 11Dureri Bazin + Neputinta la aplecare
- 17Raceala in zona lombara. Ajutor
- 0Interpretare rezultat
- 4durere de spate-genunchi
- 0Durerea in zona lombara
- 0Durere lombara
- 0Dureri lombare joase acute in primul trimestru de sarcina?!
- 3As dori sa aflu în care stadiu se află problemele mele reumatice
- 1Durere lombara la miscare brusca de aplecare
- 2Durere coloana jos
- 2Durere ciudata de spate
- 3Durere de spate, am ridicat niște greutăți
- 1Durere lombară
- 0Interpretare examen radiologic coloana vertebrala lombara(fata și profil)
- 0Durere spate
Mai multe informații despre: Durerile lombare Durerea lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: