Dureri de măsea și otita externa bilaterala
Buna ziua, de aproape 5 zile ma confrunt cu dureri groaznice de măsele atat pe stânga cât și pe dreapta iar in același timp ma inteapa și urechile și sunt înfundate. Sunt însărcinată in 33 de saptamani, la Stomatologie mi-au spus ca având in vedere varsta avansată a sarcinii nu se poate nimic, iar la ORL am primit tratament cu zinat 1cp x2 / zi și larofen 1cp x3 / zi. Problema este ca de durere eu nu am mai suportat și am pus alcool sanitar in gura în zona dureroasa cu masele și expectoram constant doar ca am impresia ca am și înghițit puțin. Aveti idee dacă bebelușul va păți ceva și ce altceva as putea sa iau de durere ? Larofenul nu prea ajuta. În continuare are mișcări regulate bebele... Medicul ginecolog nu îmi Răspunde deloc la telefon și nu știu ce sa mai fac, va mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri.
2 comentarii
Buna ziua. Din pacate am doar un comentariu vis-a-vis de larofen, care nu ar trebui utilizat in trimestrul 3 de sarcina. Ar fi preferabil paracetamolul, care inclusiv combinat cu codeina pe perioada scurta de timp, este mai sigur decat antiinflamatoarele nesteroidiene, acestea avand un risc pentru inchidere prematura a ductului arterial, hipertensiune pulmonara si astm bronsic la nou nascut si sangerare excesiva la mama in timpul nasterii daca se administreaza aproape de momentul travaliului. Daca oricum nu va foloseste, mai bine nu-l mai luati. Eventual mai faceti un consult stomatologic, preferabil intrebati intai la telefon daca intervin la gravide in trimestrul 3 atunci cand este necesar, inainte sa mergeti fizic. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Otita externa seroasa, va rog ajutati-ma
- 13Otita externa bilaterala
- 3O durere infernala.de masea sau nerv nu stiu
- 6Afectiuni ale gingiilor
- 7infectie la masea, durerea dentara
- 3durere de molar atunci cand il ating
- 1Otita externa acuta
- 1Durere de dinte dupa 6 zile de la scoaterea nervului
- 1Ajutor ! Abces si durere
- 4Otita externa bilaterala
- 4tratament otita cronica supurata acutizata bilaterala cu ecoli pseudomonas si otita externa
- 1Durere dinti insuportabila
- 1Durere dinti fata dupa extractie molar 3
- 5Dureri ale maxilarului
- 1Durere alternanta a dintilor
- 1Am doua măsele una lângă alta si nu stiu care dintre ele ma doare
- 2Cum tratez o durere de masea de la curent
- 1Otită externă - tratament- doar picături?
- 0Probleme la nervul trigemen sau infecție post extracție ?
Mai multe informații despre: Durerea de dinti Otita externa durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: