durere de molar atunci cand il ating
Buna tuturor.
Am un molar tratat, nerv scos, care a trebuit sa i se puna o coronita in urma cu aproximativ 3 ani. De cateva saptamani simt durere atunci cand o ating, Precizez ca durerea este asociata cu senzatia de amortire si nu mai pot apasa pe ea.
Ce ar puea fi?
Am un molar tratat, nerv scos, care a trebuit sa i se puna o coronita in urma cu aproximativ 3 ani. De cateva saptamani simt durere atunci cand o ating, Precizez ca durerea este asociata cu senzatia de amortire si nu mai pot apasa pe ea.
Ce ar puea fi?
3 comentarii
cel mai probabil un tratament de canal incorect. o radiografie lamureste acest lucru
radiografie ok, posibila mineralizare. Din ce apare pe radiografie nu se explica durerea :(
se pare ca trebuie sa reintre pe canale pentru a "introduce" hidroxid de calciu. Spuneti-mi va rog, reamintesc ca exista o coroana dentara pe acest molar. Pentru a introduce hidroxid decalciu trebuie data jos lucrarea? Nu stiu daca o sa mai fie intreaga ca sa o cimenteze la loc. Si inca o intrebare, se face in mai multe sedinte sau numai odata? Multumiri anticipate
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3chist dentar infectat
- 6durere insuportabila masea
- 7Abces dentar
- 79Durere insuportabila de masea
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 4Pulpa Inflamata Molar
- 5intepatura puternica in masea.. are vreo legatura cu avionul (inaltimea)?
- 1durere dinti
- 3Dureri incisiv la atingere
- 7sex oral - doresc un rasp
- 4Nerv scos, senzatie de durere
- 3dureri de masea, tample si ureche
- 2scoatere nerv sau doar plomba
- 2Ati recomanda scoaterea nervilor sau nu (radiografie)
- 1Dutere masea
- 4Durere groaznica si masea innegrita
- 3Stare subfebrila / durere dinte
- 1Posibila infectie la o masea ?
Mai multe informații despre: Durerea de dinti nervul dentar molarul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: