sa nu fie otita?
Buna ziua! As avea si eu nevoie de un sfat.
urechea dreapta m-a durut foarte tare, mi-a curs; medicul mi-a spus ca am otita si mi-a prescris antibiotice (Zinat - 250 mg), picaturi pentru ureche (Otocalm) si picaturi nazale (Bixtonim) ; primele 2 zile durerile au fost insuportabile si am facut si febra si durerea am reusit sa o ameliorez doar cu algocalmin
dupa 5 zile urechea dreapta nu ma mai durea asa de tare dar a inceput sa ma doara si urechea stanga; medicul mi-a marit doza la antibiotic (zinat - 500 mg) si mi-a prescris si anti-inflamator (aulin)
cat timp am facut tratamentul durerile au incetat, dar acum urechea dreapta curge si ma doare foarte tare.
(nu stiu daca ajuta la ceva dar cred ca e bine sa stiti : cand eram mai mic ma durea urechea foarte tare si medicii mi-au spus ca mi-e spart timpanul, dar pana la urma au descoperit ca am ceva corpuri straine (semanau cu resturi de vata de la betisoare) pe timpan, care au fost extrase si durerile au incetat)
Un sfat mi-ar prinde bine!
multumesc
urechea dreapta m-a durut foarte tare, mi-a curs; medicul mi-a spus ca am otita si mi-a prescris antibiotice (Zinat - 250 mg), picaturi pentru ureche (Otocalm) si picaturi nazale (Bixtonim) ; primele 2 zile durerile au fost insuportabile si am facut si febra si durerea am reusit sa o ameliorez doar cu algocalmin
dupa 5 zile urechea dreapta nu ma mai durea asa de tare dar a inceput sa ma doara si urechea stanga; medicul mi-a marit doza la antibiotic (zinat - 500 mg) si mi-a prescris si anti-inflamator (aulin)
cat timp am facut tratamentul durerile au incetat, dar acum urechea dreapta curge si ma doare foarte tare.
(nu stiu daca ajuta la ceva dar cred ca e bine sa stiti : cand eram mai mic ma durea urechea foarte tare si medicii mi-au spus ca mi-e spart timpanul, dar pana la urma au descoperit ca am ceva corpuri straine (semanau cu resturi de vata de la betisoare) pe timpan, care au fost extrase si durerile au incetat)
Un sfat mi-ar prinde bine!
multumesc
2 comentarii
Cred ca este vorba despre o otita medie cronica supurata.. cu perforatie de timpan..
Ca si tratament antibioticul este bun.. dar este necesar si tratament local.. care consta in aspiratiea secretiilor otice si administrarea medicatiei locl. daca in 10 zile nu se stopeaza secretia.. se ajunge la tratament chirurgical. Mastoidectomia.
Iti recomand sa cauti un cab. ORL.. unde este aspirator si microscop.
sau sa mergi in Clinica ORL... cu internare!
Ca si tratament antibioticul este bun.. dar este necesar si tratament local.. care consta in aspiratiea secretiilor otice si administrarea medicatiei locl. daca in 10 zile nu se stopeaza secretia.. se ajunge la tratament chirurgical. Mastoidectomia.
Iti recomand sa cauti un cab. ORL.. unde este aspirator si microscop.
sau sa mergi in Clinica ORL... cu internare!
am fost la clinica ORL si mi-au facut si ei audiograma (care a iesit bine) si mi-au dat tratament tot pentru otita si acum ma simt bine; durerile au incetat si nu mai imi curg urechile
multumesc pentru sfat
multumesc pentru sfat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2otita la copii
- 13Otita externa bilaterala
- 22otita medie apoi otita seroasa...este vina polipilor?
- 3Raceli repetate si otita
- 4otita?
- 5Otita externa ureche dreapta - inflamata
- 4Otita externa - fetita 3 ani
- 7Tot polipi vs otita seroasa
- 2otita externa furunculoasa
- 6am fost diagnosticat cu otita externa difuza
- 3Otita externa acuta
- 2Nicol: De la otita congenitala dreapta la otita externa difuza dreapta.
- 4Otita externa supurenta
- 4tratament otita cronica supurata acutizata bilaterala cu ecoli pseudomonas si otita externa
- 2Otita externa si medicamentele pe care le iau.
- 9Otita
- 0Orl otite frecvente
- 4Durere de ureche
Mai multe informații despre: Otita externa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: