De o saptamana ma trezesc cu dureri de cap... anemie?
Buna,
De o saptamana ma trezesc cu dureri de cap, in special deasupra ochilor, ca o presiune, stare de greata, fara energie, imi tremura putin mainile si picioarele. Daca asez capul pe perna, ma simt mai bine. Stari de genul asta am cam de 2 ani, dar au fost rare si treceau repede. Cand aveam 15 ani mi s-a spus ca am anemie, acum am 21. Eu am mai luat centrum si suplimenete pentru par, piele si unghii dar nimic. Credeti ca e anemia? Ma ingrijoreaza sa nu fie ceva la cap. Eu sunt in uk acum si mai dureaza cateva zile pana ma inregistrez la doctor. As avea nevoie de un sfat. Multumesc!
De o saptamana ma trezesc cu dureri de cap, in special deasupra ochilor, ca o presiune, stare de greata, fara energie, imi tremura putin mainile si picioarele. Daca asez capul pe perna, ma simt mai bine. Stari de genul asta am cam de 2 ani, dar au fost rare si treceau repede. Cand aveam 15 ani mi s-a spus ca am anemie, acum am 21. Eu am mai luat centrum si suplimenete pentru par, piele si unghii dar nimic. Credeti ca e anemia? Ma ingrijoreaza sa nu fie ceva la cap. Eu sunt in uk acum si mai dureaza cateva zile pana ma inregistrez la doctor. As avea nevoie de un sfat. Multumesc!
2 comentarii
Din pacate nu cred ca puteti face ceva personal pentru ameliorarea situatiei, fara a avea sprijinul unui medic. Daca ati luat vitamine si nu s-a observat o ameliorare nu inseamna ca anemia a trecut, dar a pune aceste simptome pe seama anemiei, fara o abordare mai amanuntita a situatiei, este riscant. Inregistrati-va la un medic cat mai curand. Aveti o activitate zilnica ce va epuizeaza, sunteti obosita?
Am lucrat pana acum ca infirmiera, era destul de solicitant.Dar de 2 saptamani nu mai lucrez.Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Urgent! Anemie - Talasemie?
- 4dureri foarte puternice de cap, in partea dreapta
- 3de doi ani de zile ma chinui cu o fff mare durere de cap, vesnic pe partea stinga a capului
- 7sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate
- 4Crize necontrolate!
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 0dureri cumplite de cap
- 4durere de cap cand sunt stresat si nervos
- 2anemie copil 5 ani
- 6posibil cancer stomac?
- 1sinuzita cronica +dureri de cap si probleme oculare
- 5Durere de ceafa si respiratie dificila
- 1dureri de cap, puls in ureche
- 2Amorteli ale limbii si dureri severe de cap.
- 1Anemie in urma chimioterapiei
- 4Dureri de cap insuportabile si dese
- 0Stare de rau zilnica
- 0Dureri insuportabile de cap respectiv amorteli. Rog interpretare RMN
- 1Alcool...singe
- 0Durere de cap
Mai multe informații despre: Anemia Migrena Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anemia în sarcină
- Anemia carențială feriprivă
- Anemia
- Anemia aplastică