durere cap de o saptamana
Buna ziua.acuma o saptamana a inceput sa ma doara capul.primele 2 zile frontal..apoi in crestetul capului si la ceafa.m'am speriat, am fost la spital si mi'au spus ca am cefalee de tip tensional(da nu prea s'au uitat la mine).mi'au dat ibuprofen 2 pe zi.de 4-5 zile nu ma mai doare capul dar simt asa ca o presiune in crestetul capului, sau parca m'ar strange cineva de cap..si nu stiu cum sa scap de starea asta..si nu stiu de la ce poate fi.ma poate ajuta s ipe mine cineva cu un raspuns? tin sa mentionz ca nu imi e rau, nu am greturi, nu vomit, si noaptea dorm bine, dar dimineata cand ma trezesc simt capul asa amortit..de parca m'ar strange o basca de cap.ce poate sa fie? multumesc!
3 comentarii
Va rog sa-mi spuneti daca vi s-a verificat tensiunea arteriala si ce valori avea. Starea dumneavoastra pe care o descrieti ar putea fi provocata de cresteri ale TA, sau ar putea fi o problema de coloana cervicala. Astept noutati de la dumneavoastra ca sa va pot da mai multe recomandari. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
multumesc de raspuns. TA este 13 cu 8.medicul de familie a zis ca e buna.dar am luat si flamexin.si mydocaml si tador, dar presiunea din varful capului nu cedeaza..credeti ca e posibil sa ma stresez prea mult si de asta sa ma simt asa?problema este ca de o saptamana ma simt asa.multumesc!
Da, este posibil sa fie de la oboseala si stres. Daca nu cedeaza, va recomand sa mergeti la un neurolog pentru investigatii si pentru un tratament corespunzator. Cu stima si respect
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dureri groaznice de cap de aprox 15 ani
- 3dureri de cap in reprize scurte si sarcina saptamana 16
- 11ameteli, dureri de cap, neliniste
- 8Ma mananca ingrozitor capul si ma ustura, nu stiu ce sa mai fac!
- 3dureri puternice de cap, ameteli, dezechilibru
- 5simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
- 6Ma doare capul intruna, mai ales in zona fruntii si a ochilor
- 11Simt dureri de parca m-ar lovi cu ceva in interiorul capului
- 8Dureri de cap, inima!
- 2durere de cap de cateva zile
- 5Dureri de cap si ameteli puternice
- 3Dureri de cap, furnicaturi brate
- 4imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 2Durere cap de la frig si de la aer conditionat
- 0dureri de cap pe partea stanga si ochiul stang
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 4Dureri cap de aproape 2 luni si jumatate
- 6Durere groaznica de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: