durere cap de o saptamana
Buna ziua.acuma o saptamana a inceput sa ma doara capul.primele 2 zile frontal..apoi in crestetul capului si la ceafa.m'am speriat, am fost la spital si mi'au spus ca am cefalee de tip tensional(da nu prea s'au uitat la mine).mi'au dat ibuprofen 2 pe zi.de 4-5 zile nu ma mai doare capul dar simt asa ca o presiune in crestetul capului, sau parca m'ar strange cineva de cap..si nu stiu cum sa scap de starea asta..si nu stiu de la ce poate fi.ma poate ajuta s ipe mine cineva cu un raspuns? tin sa mentionz ca nu imi e rau, nu am greturi, nu vomit, si noaptea dorm bine, dar dimineata cand ma trezesc simt capul asa amortit..de parca m'ar strange o basca de cap.ce poate sa fie? multumesc!
3 comentarii
Va rog sa-mi spuneti daca vi s-a verificat tensiunea arteriala si ce valori avea. Starea dumneavoastra pe care o descrieti ar putea fi provocata de cresteri ale TA, sau ar putea fi o problema de coloana cervicala. Astept noutati de la dumneavoastra ca sa va pot da mai multe recomandari. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
multumesc de raspuns. TA este 13 cu 8.medicul de familie a zis ca e buna.dar am luat si flamexin.si mydocaml si tador, dar presiunea din varful capului nu cedeaza..credeti ca e posibil sa ma stresez prea mult si de asta sa ma simt asa?problema este ca de o saptamana ma simt asa.multumesc!
Da, este posibil sa fie de la oboseala si stres. Daca nu cedeaza, va recomand sa mergeti la un neurolog pentru investigatii si pentru un tratament corespunzator. Cu stima si respect
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere de cap partea stanga de 2-3 ani
- 37otomastoidita cronica supurata colesteatomatoasa ureche st
- 5cam de vreun an am dureri de cap
- 5Tulburari de vedere, apoi dureri de cap partea stanga.
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 1Durere in zona capului
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 11dureri de cap
- 8durere si furnicaturi cap
- 0dureri groaznice de cap
- 0transpiratie abundenta cu febra mare si dureri de cap
- 4Durere de cap, stare de greata de la efort?
- 34Depresie nevroza
- 0dureri ca un fel de presiune
- 5Dureri ale cefei
- 0Cefalee persistenta
- 4durere de cap pe partea stanga
- 1Ce se afla în (mijlocul capului şi spatele nasului) şi care poate da dureri de cap.
- 1Ajutati-ma! aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu
- 4Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: