durere de cap puternica in zona occipitala
De la 1 mai 2012 in urma unei stari puternic tensionate am simtit ca un cutit in zona occipitala, o durere seceratoare in zona occipitala si deatunci ma doare capul in fiecare zi, mai ales in a doua parte a zilei. Am uneori si o aura care dureaza cam 30 min. dupa care durere de cap in tot craniul.Am facut RMN si Electroencefalograma. Se pare ca sunt bune. Mi s-a prescris antinevralgic, codamina, antimigrin, dar nu rezolva definitiv starea.
Daca ma poate consilia cineva ii multumesc anticipat ffffffffff. mult si D-zeu sa va ajute !
Daca ma poate consilia cineva ii multumesc anticipat ffffffffff. mult si D-zeu sa va ajute !
1 comentarii
Buna ziua! Faceti si un consult oftalmologic, poate este nevoie si de o prescriptie optica. Au fost eliminate si spondiloza cervicala si hipertensiune arteriala ????Consultati si un medic homeopat. Exista cateva remedii homeopate indicate in migrene( in cazul dumneavoastra, m-as gandi la Gelsemium, Bryonia, Natrum muriaticum). Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri ciudate in zona cefei
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 3dureri de cap dupa ce m-am spalat cu apa rece (pe cap)
- 8migrene insuportabile care tin toata ziua
- 3ma doare capul in fiecare zi...
- 6Ma doare capul intruna, mai ales in zona fruntii si a ochilor
- 1Durere cap rahianestezie
- 6dureri de cap care nu mi-o pot explica
- 4durere de cap cand sunt stresat si nervos
- 6Durerea de cap
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 4ce as putea face?
- 0Ganglioni, dureri de cap zilnic
- 5epilepsie de la varsta de 10 ani
- 0dureri de cap din cauza hipotensiunii ?
- 4Durere de cap neobisnuita!
- 3dureri de cap -ciocuri
- 0Dureri fulgeratoare in partea dreapta a capului in spate spre crestet, de 2.3 zile
- 0Probleme neurologice
- 1Dureri de cap, varsaturi repetate, frisoane, nu mai suportam nici lumina de afara
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: