simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
sotul meu lucreaza ca sudor cu zinc si ajunge acasa cu febra 39.5 ameteli, dureri de cap voma, palpitati la inima tremur nu mai poate sa stea in picioare.vreau sa stiu daca acestea sunt simtome de intoxicatie cu zinc si ce trebue sa faca, aceste simtome le are doar cand sudeaza cu zinc.multumesc
5 comentarii
Sa nu mai sudeze o perioada si sa observe daca aceste simptome mai apar.Sau sa vorbeasca cu colegii de munca si sa schimbe metoda de sudura ; sunt suduri care se fac cu arc electric, cu aluminiu etc.
0
05-08-2009, ora 21:17
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sa faca o analiza de determinare a cantitatii de metale grele din organism (toxicologica). Daca se demonstreaza clinic intoxicatia, poate sa faca tratament cu Spirulina, Chlorella si D.M.S.A forte (Acid Meso 2, 3 Dimercaptosucinic aprobat de FDA pt eliminarea metalelor grele).
Si sa faca o pauza.cel putin 2 saptamani!
Toate cele bune;)
Si sa faca o pauza.cel putin 2 saptamani!
Toate cele bune;)
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSUL DAT, AM SA TIN CONT DE FIECARE IN PARTE.O ZI BUNA LA TOATA LUMEA
0
06-08-2009, ora 16:32
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Cu multa si mare placere!
Buna seara si bine v am gasit, mesajul este cu Rugaminte mare in atentia dl Mr Nick , de circa 2 ani ma confrunt cu stari de ameteala, dureri usoare de cap, pleoape superioare umflate cu o usoara presiune intre ochi si craniu, cu stare puternica de somnolenta in ochi, slabicune a sistemului muscular, mai exact fara vlaga, ma dor musci de la picoare in special gambele, am facut nenumarate controale, neurologice, cardiologice, oftamologice, RMN, uri si CT uri de nu le mai stiu numarul, probe vestibulare controale ORL vre o 4 la numar analize de singe, consulturi la medici internisti, generalisti.Pastile cu nemiluita, cipralex, betaserc, sedativ pc, aspacrdin, lexotamil, fluoxetin, etc fara nici un efect, MENTIONEZ CA TOATE ANALIZELE SUNT OK, inclusiv cele endocrinologice.Daca este vre un domn doctor care citeste aceste randuri si binevoieste sa faca un pustiu de bine si bine inteles are cat de cit idee cam de unde ar veni starile mele il rog din suflet sa ma contacteze, sunt dispus sa fac ori ce fel de investigatie medicala si ori ce fel de analiza pentru a depista ceea ce am, acum urmeaza sa merg la sectia parazitologie si toxicologie, Tin sa mentionez ca starile sunt mult mai complexe, eu am descris doar o parte din ele cele mai importante, in aceeasi masura ROG si cer ajutor si comunitati, poate mai sunt pers care sufera s au a suferit de asa ceva si ma poate ajuta s au poate cunoaste cineva vre un Domn doctor mai iscusit la minte, si inca citeva din starile mele, am limba umflata permanent, dimineata cind ma trezesc are forma maxilarului si un gust usor amarui, am stari de greata aproape permanent, , NU CONSUM SI NU AM CONSUMAT ETNOBOTANICE, BAUTURI ALCOLICE IN EXCES SI NICI ENERGIZANTE, DOAR MAXIM 2 CAFELE PE ZI SI MAX 3 S AU 4 TIGARI, INCA O DATA MULTUMESC ANTICIPAT CELOR CARE I MI SAR IN AJUTOR
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13durere de cap, ochi, usturimi pe fata, tample
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 6vertij paroxistic benign - trebuie sa ma ingrijorez?
- 0migrene de 3 ani
- 16Am mari dureri de cap, urechi, ochi, tample si ameteli
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 3durere puternica de cap
- 2Vartej in urechi, ameteli, dureri de cap, Ce este?
- 1durere de cap si respiratie ingreunata
- 1Dureri de cap severe
- 1ameteala permanenta in urma unei operatii de otoscleroza
- 4vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
- 7nu stiu exact ce am
- 11Tremur necontrolat
- 0ameteala, dureri zona occipitala, sensibilitate la lumina, oboseala
- 0Ameteli
- 1Palpitatii ciudate
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 1Ameteli ciudate
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala Palpitatiile Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Migrena
- Cefaleea cluster