Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
Buna ziua tuturor si La multi ani!
Am intrat si eu pe acest forum, sa scriu ce simptome am, poat ma ajuta cineva!
Am 20 de ani!De ceva timp mia aparut ametiala si batai intensive a inimii, mai apoi ceva timp mai tirziu mia aparut si ameteala si durerile de cap, nu pot dormi noptile, adorm greu si ma trezesc noaptea!Ziua poate fi tot normal si brusc ametesc putin si ma doare capu si inima bate repede, cind incep sa maninc mi se face greata!va rog cine am poate ajuta cu ceva sfaturi ce paote fi!
Am intrat si eu pe acest forum, sa scriu ce simptome am, poat ma ajuta cineva!
Am 20 de ani!De ceva timp mia aparut ametiala si batai intensive a inimii, mai apoi ceva timp mai tirziu mia aparut si ameteala si durerile de cap, nu pot dormi noptile, adorm greu si ma trezesc noaptea!Ziua poate fi tot normal si brusc ametesc putin si ma doare capu si inima bate repede, cind incep sa maninc mi se face greata!va rog cine am poate ajuta cu ceva sfaturi ce paote fi!
5 comentarii
Am uitat sa mentionez ca, brusc mi se ridica tensiunea, si tremuraturi !!!pe cind in casa e destul de caldut!
Buna, am acelasi simptome ca sii tine..ma doare capul asa k si cum ceva ma apasa inauntru dar de vreo sapt si ceva...imi este foarte frica de tumoare...in pluseu am si slabit mult!
buna seara pot spune aceleasi simtome le-am avut si eu azi pt prima data dureri de cap foarte mari bataile inimi erau puternice de parca iesea afara imi tremurau toate incheieturile in schimb nu am simtit oboseala defel precizez ca azi nu am baut nici macar o cafea
posibil sa fie tensiune arterita sau migrena asa am si eu am fost la doctor
buna ziua, toate simptomele de care spuneti ca suferitii le are si prietenul meu, , , are anailele facute, totul ebine la analize si el se simte din zi in zi mai rau, mai la inceput a-i era rau mai mult dimineata dar acum de 3 sapt toata ziua...toata ziua sint disperat cain vad ce rau a-i e si medici nu au ce sa-i faca ca nu stie ce are.doamne ajuat pe toata lumea sa se gaseasca motivul la aceste simptome
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de cap dimineata
- 10nu pot sa mananc...
- 3Ameteli puternice
- 1Dureri frecvente de cap si insomnii
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 3Dureri de cap.
- 3ameteli puternice de un an, dimineata
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 3Analize perfecte, tratamente, greata rezista!
- 1ameteala ochelari
- 0diaree, greata, dureri de cap
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 2m-am trezit cu ameteli foarte grave
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 8Ameteala continua
- 0Ameteli, unghii rosii
- 1Ameteala persistenta la schimbarea pozitiei
Mai multe informații despre: Durerea de cap accelerarea batailor inimii Ameteala Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Greața și vărsăturile severe în sarcină - Hiperemezis gravidarium
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Varsaturile (emeza, voma)
- Cefaleea la copil
- Cefaleea - durerea de cap
- Amețeala
- Greața
- Durere de cap aproape zilnică - cauze și tratamente posibile
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic