Gura uscata si mici ameteli

Buna ziua, am 22 de ani, si am o problema de 3 zile. In prima zi am vomat o data si am avut febra si diaree(1 data pe zi). In a doua zi am avut decat diaree(tot 1 data pe zi), dar cu o stare generala mai buna. IN a 3-a si astazi simt sub limba uscat dar nu neaparat senzatie de sete. Si in timpul mesei cand mi-e destul de greu sa mananc deoarce nu prea am saliva si parca se duce de tot atunci dupa masa si cateodata si cand beau apa am mici ameteli. Diareea si starea de voma au trecut. Sa ma ingrijorez ca as putea avea diabet? Ce as putea sa fac?
1 comentarii

Simptomele pe care le descrieti se intalnesc in timpul deshitratarii organismului, probabil datorita varsaturilor si scaunelor diareice. Trebuie sa va hidratati si nu doar cu apa, ci si cu elecroliti. Pentru asta incercati sa beti capsule efervescente cu minerale, bauturi de tip Gatorade etc. Daca veti continua sa va simtiti rau, mergeti la medic pentru a va hidrata intravenos. Despre diabet, nu cred ca poate sa fie ceva de genul asta dar o glicemie a jeun (pe nemancate, dimineata) va poate clarifica situatia.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8sper ca nu o sa treceti cu vederea!
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 4durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 1Oboseala, ameteli asociate cu alte simptome.
- 5senzatia de ameteala continua si cateodata panica
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 4simt ca o iau razna:(((( ptr ca nu am gasit nici un raspuns
- 13Ma simt rau
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 4Atacuri de panica, fumat + ameteli, transpiratie
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 6greata si ameteli de vreo 6 luni
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 1circulatie cerebrala proasta?
- 0Ameteli
- 3Ureche Infundata si tiuit
Mai multe informații despre: Ameteala gura uscata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: