dureri de cap din cauza hipotensiunii ?
Buna ziua,
Am 47 ani, sunt femeie, am tensiunea 9 cu 5.Au inceput durerile de cap, m-am dus la medic si dupa consult, mi-a recomndat ;vin rosu (nu pot sa beau, ptr ca nu beau)vitamine, fier si un medicament ptr.dureri de cap;Quarelin 1 capsula pe zi, care este contraindicat celor cu tensiune mica.Ma zis ca daca si duupa acest tratament am dureri, ma va trimite la psiholog, deoarece eu vin dupa un doliu prelungit(mi-a decedat copilul in urma cu 6 ani, alt copil nu mai am, dar nu am mai avut probleme de sanatate)De la primul comprimat am inceput sa ma simt rau, ma apasa o greutate pe inima(aeasta este senzatia)
Daca ma puteti ajuta, un sfat.
Va multumesc anticipat
Am 47 ani, sunt femeie, am tensiunea 9 cu 5.Au inceput durerile de cap, m-am dus la medic si dupa consult, mi-a recomndat ;vin rosu (nu pot sa beau, ptr ca nu beau)vitamine, fier si un medicament ptr.dureri de cap;Quarelin 1 capsula pe zi, care este contraindicat celor cu tensiune mica.Ma zis ca daca si duupa acest tratament am dureri, ma va trimite la psiholog, deoarece eu vin dupa un doliu prelungit(mi-a decedat copilul in urma cu 6 ani, alt copil nu mai am, dar nu am mai avut probleme de sanatate)De la primul comprimat am inceput sa ma simt rau, ma apasa o greutate pe inima(aeasta este senzatia)
Daca ma puteti ajuta, un sfat.
Va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8capul a inceput sa ma doara local in partea dreapta acum 3 luni
- 4durere de cap
- 3durere de cap...
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 1Durere de cap in acelasi timp cu Ritmul inimii
- 19Frunte si tample umflate
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 6Cap, ochi, torace
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 0dureri de cap si ameteli
- 0transpiratie abundenta cu febra mare si dureri de cap
- 1Dureri gat, gingie, ochi si cap
- 4dureri de cap de cateva luni
- 2de ceva timp ma doare capul si coloana cervicala.
- 8Lyme ori altceva?
- 1Stare de rau, tot felul de simptome
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 1Dureri de cap
- 1Dureri de cap
- 6Durere groaznica de cap
Mai multe informații despre: Hipotensiunea arteriala Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: