dureri de cap din cauza hipotensiunii ?
Buna ziua,
Am 47 ani, sunt femeie, am tensiunea 9 cu 5.Au inceput durerile de cap, m-am dus la medic si dupa consult, mi-a recomndat ;vin rosu (nu pot sa beau, ptr ca nu beau)vitamine, fier si un medicament ptr.dureri de cap;Quarelin 1 capsula pe zi, care este contraindicat celor cu tensiune mica.Ma zis ca daca si duupa acest tratament am dureri, ma va trimite la psiholog, deoarece eu vin dupa un doliu prelungit(mi-a decedat copilul in urma cu 6 ani, alt copil nu mai am, dar nu am mai avut probleme de sanatate)De la primul comprimat am inceput sa ma simt rau, ma apasa o greutate pe inima(aeasta este senzatia)
Daca ma puteti ajuta, un sfat.
Va multumesc anticipat
Am 47 ani, sunt femeie, am tensiunea 9 cu 5.Au inceput durerile de cap, m-am dus la medic si dupa consult, mi-a recomndat ;vin rosu (nu pot sa beau, ptr ca nu beau)vitamine, fier si un medicament ptr.dureri de cap;Quarelin 1 capsula pe zi, care este contraindicat celor cu tensiune mica.Ma zis ca daca si duupa acest tratament am dureri, ma va trimite la psiholog, deoarece eu vin dupa un doliu prelungit(mi-a decedat copilul in urma cu 6 ani, alt copil nu mai am, dar nu am mai avut probleme de sanatate)De la primul comprimat am inceput sa ma simt rau, ma apasa o greutate pe inima(aeasta este senzatia)
Daca ma puteti ajuta, un sfat.
Va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de cap, ameteli etc...
- 5simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
- 6Ma doare capul intruna, mai ales in zona fruntii si a ochilor
- 0durere de cap care nu trece
- 2dureri de cap la frig
- 3durere de cap insuportabila si stari de voma
- 6dureri de cap care nu mi-o pot explica
- 7ma doare capul + ameteli
- 9puls si tensiune mica
- 1durere ceafa-spate, baza gatului-piept
- 0Cefalee persistenta
- 4Dureri de cap in special ziua
- 0Indigestie
- 25Dureri de cap, ameteala, vedere neclara, slabiciune