Durere de dinti, cap si la urechea stanga

17-02-2008
floryc@
Nu este medic/terapeut
floryc@
Totul a inceput aseara de la o durere de dinti...durerea era sacaitoare si de nesuportat, ma durea atat dintii cat si capul cu urechea stanga (durerea se manifesta doar p partea stanga).
Acum mi s-a umflat gingia si ma doare in continuare. V-as fii recunoscatoare daca mi ati recomanda un medicament ceva sau un remediu.

Astept raspunsul dvs!
6 comentarii
0
18-02-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Am impresia ca ati ratat ocazia astazi sa va faceti bine, mergand la un stomatolog...si va asteapta o noapte lunga si grea...
O infectie dentara se trateaza la stomatolog...orice alt remediu..este o solutie de moment!
Luati un antibiotic(ampicilina, doxiciclina, cefalexina..s.a+ algocalmin+aspirina) local clatiti gura cu ser fiziologic(apa +sare de bucatarie)..solutia ajuta la scaderea edemului local...implicit scade tensiunea tesutului, presiunea asupra nervului si scade durerea.
Maine dimineata urgent la stomatolog
0
22-02-2008, ora 00:00
Nu este medic/terapeut
eu am avut o problema mult mai grava, defapt nici nu puteam sa intredeschid gura decat sa mananc biscuitzi, ceai shi ciorbe, singurul medicament ce imi atenua durerea era ketanol(pastile albastre/verzui shters) (a se face diferentza de ketonal, k e shi asta, zii doar farmacistei ca pentru dureri dentare);
dar asta doar pentru a putea trece cu somn peste o seara, 2oua;restul tzine de medic, vorba predecesorului;eu dupa ce am fost, in cateva ore mi sa descleshtat gura;
0
23-02-2008, ora 00:00
piratu101
Nu este medic/terapeut
piratu101
credema ca stiu cum ii nici o durere nui la fel ca cea de dinti dar cum au spus si predecesori dute la dentist ce nu au spus e ca asteptarea costa adik daca nu mergi maine ci peste cateva luni sar putea sa suporti o extractie eu am patito de 2 ori inca si mam tratat de atuncea am o mica durere chiar si minora fuguta la dentist
0
09-03-2008, ora 00:00
bluebunny
Nu este medic/terapeut
bluebunny
Buna ! si eu am o problema care ma sperie rau.am fost miercuri la dentist pt extractia unei masele(penultima de jos din partea dreapta).Toate bune si frumoase nu m-a durut dupa ce a trecut anestezia.dar nu mai pot sa deschid gura am impresia ca s-a blocat, e groaznic nu pot sa mananc si ma doare:((( e groaznic incerc sa deschid si mai mult de 1 cm nu se poate daca fortez putin incepe sa ma doara si e deja a 4 zi si nimic...
Va rog sa imi raspunde-ti!
Va multumesc anticipat!
0
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
sunt 2 posibilitati. sau ti.au fortat articulatia in momentul extractiei, au a ramas unrest de radacina care sa inflamat.
Acum seara poti sa aplici un ung. aniinflamator pe articulatie si muschi(diclofenac, indometacina, ketoprofen) + algocalmin si maine dimineata la stomatolog.
0
bluebunny
Nu este medic/terapeut
bluebunny
Va multumesc pentru un raspuns atat de rapid!maine am sa ma duc la stomatolog cu toate ca nu stiu ce ar putea face...sper ca nu vrea forteze...
Acum mi-am dat cu diclofenac si sper sa-mi fie mai bine
Va multumesc inca odata!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dinții îngălbeniți - cauze și tratamente
  • Cariile dentare
  • Eroziunea dinților
  • Cefalee sau migrena - primul ajutor
  • Urgentele dentare - primul ajutor
  • Periuța de dinți manuală
  • Migrena postcoitală
  • Albirea dinților acasă
  • Durerea de cap
  •