Mucocel sinus sau infecție gat
Am o infecție sau e de la mucocel sinus? Am facut analize unde a iesit candida spp si enterococus spp urina vsh 20 si tomograf sinusuri mucocel 2.3 cm sinus maxilar stâng, hipotiroidie in tratament de 2 ani iar acum tag mare si ft4 normal, gastroscopie stomac normal fara nici o modificare.De aproape 1 an am făcut controale si investigatii si tratament.Am regurgitatii eructatii dupa ce mananc si stare de voma.Acum am gatul tot iritat si zilele trecute am făcut in gura niște bube purulente, afte in gura si pe buze si in exteriorul si in interiorul buzelor si pe palat bubite roșii mărunte si cateva purulente si dureroase rau de tot cu frisoane foarte mari inainte de a erupe.In fiecare zi îmi vine in gat flegma cu niște chestii gelatinoase lipicioase care daca nu scuip ma sufoca si fac presiune in gât. Am scos din gat ceva gelinos ca niste mărgele si acum sant tot mai multe.Parca vine sin nas sau nu știu de unde dar tot gatul meu este roșu si in gura sant plină de afte care ma deranjează enorm.In cursul zilei mai scuip o saliva care se face foarte spumoasă si alba.Am făcut tratament pentru sinuzita si pentru candida si pentru infecție urinara si sant la fel ba chiar mai rau.Ce ar trebui să mai fac si unde gresesc având în vedere că medicul de familie spune că nu am nimic iar eu acus nu mai pot sa ma hrănesc din cauza problemelor bucale si toata gura mie acoperită de o chestie gelatinoasa, afte si din gat îmi vin flegma si mucus in exces tot timpul.Nu tusesc ca sa expectorez, dar cand ma deranjează doar îmi dreg vocea si iasa.din nas nu curge nimic acum nu mai este înfundat ca ma dau cu apă de mare dar ma doare capul in frunte între ochi si spre nas si foarte des in ceafa care ameliorez cu nurofen si maine zi o iau de la capat asta fac de un an fara nici un rezultat.Mulțimesc pentru timpul acordat si scuze pentru mesajul foarte lung.
1 comentarii
investiagtii serioase la Gastrologie
acolo e problema
acolo e problema
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rino-sinuzita
- 1Nas productiv, muci galbeni si verzi de 2 luni
- 4flegma din gat
- 4Mucozitati abundente la copii
- 2Secretii galben-verzui la copil 8 ani
- 2Mucus foarte mult
- 2Flegma in gat
- 0Scuipat dimineata
- 1Flegma in gat
- 2Interpretare rezultate exudat faringian
- 1Expectorație gălbuie
- 1Nas infundat la bebelus de 2 luni
- 1Secreții permanente in spatele gatului și în nas
- 1Secreții permanente in spatele gatului
- 20Rinoree posterioara
- 5Secretie vascoasa pe gat si foarte aderenta
- 1Probleme Secretii intre nas si gat
- 4Secreții nazale cu sânge
Mai multe informații despre: secretiile nazale secretii in gat mucocel in sinusul maxilar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: