Dureri mari de burta, state de voma si lipsa mersului la wc
De o săptamana nu mai ies afara treaba mare, dar ies foarte des treaba mică! Am dureri foarte mari de burta(ma doare deasupra vaginului, in partea apendicului).Am stari de greața dar nu am vomitat până acum.Am pofta de mâncat intruna orice.Am luat in greutare, asta insemnand ca am crescut in burta
Posibilitatea unei boli, infectii sau sa raman insarcinata(nu am facut un test deoarece am aceste simtome de o saptamana)?
Posibilitatea unei boli, infectii sau sa raman insarcinata(nu am facut un test deoarece am aceste simtome de o saptamana)?
4 comentarii
Luati vreun tratament care sa va constipe?
Mergeti la medic pentru consult clinic si tratament. Daca nu aveti scaun exista riscul sa faceti ocluzie intestinala si sa ajungeti la operatie.
Mergeti la medic pentru consult clinic si tratament. Daca nu aveti scaun exista riscul sa faceti ocluzie intestinala si sa ajungeti la operatie.
Nu iau nici un tratament!si mananc normal !Nu mananc ceva ce ar putea sa imi faca rau! Imi puteti da detalii despre ocluzia intestinala si operatie?
Ocluzia intestinală este oprirea persistentă a tranzitului intestinal pentru materii fecale şi gaze. Obstrucţia intestinală reprezintă o urgenţă medicală, care poate evolua rapid, periculos, letal, motiv pentru care, indiferent de etiologie, se impune prezentarea la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de ceva timp am o senzatie de a urina foarte des.cantitatea de urina e foarte mic
- 4nesigur: infectie urinara sau diabet?
- 4urinari dese la o fetita de 4 ani si 9 luni
- 2urinare deasa
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 7urinari dese si dureri abdominale
- 2urinat des
- 1Urinare des.
- 1simt nevoia de a urina des.
- 0Infecție urinară
- 0Stare generala de rau, urinari frecvente
- 5Urinez des, diagnostic incert??
- 6Durere în partea stânga și în partea dreapta jos are legătură cu, colonul iritabil?
- 1Durere in partea dreapta jos la bazin si urinare incomoda
- 0Urinari dese..foarte dese
- 1Ma duc la baie foarte des si ma doare extrem de tare
- 5Durere, înțepături în partea dreapta a abdomenului inferior
- 2Urinare foarte frecvente si incolora.
- 1Durere partea dreaptă jos
- 1Durere in partea abdominala jos dreapta din cauza cornului de la bicicleta
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: