Dureri mari de burta, state de voma si lipsa mersului la wc
De o săptamana nu mai ies afara treaba mare, dar ies foarte des treaba mică! Am dureri foarte mari de burta(ma doare deasupra vaginului, in partea apendicului).Am stari de greața dar nu am vomitat până acum.Am pofta de mâncat intruna orice.Am luat in greutare, asta insemnand ca am crescut in burta
Posibilitatea unei boli, infectii sau sa raman insarcinata(nu am facut un test deoarece am aceste simtome de o saptamana)?
Posibilitatea unei boli, infectii sau sa raman insarcinata(nu am facut un test deoarece am aceste simtome de o saptamana)?
4 comentarii
Luati vreun tratament care sa va constipe?
Mergeti la medic pentru consult clinic si tratament. Daca nu aveti scaun exista riscul sa faceti ocluzie intestinala si sa ajungeti la operatie.
Mergeti la medic pentru consult clinic si tratament. Daca nu aveti scaun exista riscul sa faceti ocluzie intestinala si sa ajungeti la operatie.
Nu iau nici un tratament!si mananc normal !Nu mananc ceva ce ar putea sa imi faca rau! Imi puteti da detalii despre ocluzia intestinala si operatie?
Ocluzia intestinală este oprirea persistentă a tranzitului intestinal pentru materii fecale şi gaze. Obstrucţia intestinală reprezintă o urgenţă medicală, care poate evolua rapid, periculos, letal, motiv pentru care, indiferent de etiologie, se impune prezentarea la medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 4nu pot sa ma opresc din urinat
- 3Ma ustura cand urinez
- 3Tratament urinari frecvente
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 5dureri cumplite si sangerari la urinat
- 0senzatie de urinare continua si durere in partea de jos a spatelui
- 0Durere in dreapta
- 2buna seara !spuneti-mi ce sa fac.
- 4Usturime vaginala
- 1urinat frecvent
- 0Problema de durata : Colon iritabil / intestinul gros ce sa fie???
- 0Urinări dese și elimin o cantitate apreciabilă
- 2Durere inghinala la copil
- 13Durere abdominala nespecificata Va rog frumos un sfat!
- 2Urinare foarte frecvente si incolora.
- 2Infectie urinara și simptome
- 4Dureri mari vezica, intepaturi ca de cuțit, urinari dese...
- 1Durere in fosa iliaca dreapta
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: