Apendicita ?
Buna seara ! Am 19 ani 1.82 fac sala fumez foarte rar social la petreceri...Mănânc sănătos acasă nu mănânc prostii.
Am observat o durere abdominala în dreapta jos ceva care parca mă strânge, durerea nu este însoțită de greață/vărsături/stare de rău, doar ea și atat.Tin sa precizez că această durere nu este in fiecare zi sau mereu parcă are perioade când nu există și perioade când există și o simt mai tare sau mai încet, din cate am observat după ce mictionez parcă simt că mă strânge așa și îmi vine sa mă aplec puțin dar după 30 minute ușor ușor durerea dispare sau daca beau lichide.Tin să menționez că nu prea beau corect lichide zilnic sub 2L zilnic dar nu știu dacă are vreo legătură dar cum am zis daca beau ceva imediat nu mă mai doare deloc și dacă las durerea dispare de la sine după 30 minute.Intreb de apendicita pentru ca in acea zona se petrece durerea.
Am observat o durere abdominala în dreapta jos ceva care parca mă strânge, durerea nu este însoțită de greață/vărsături/stare de rău, doar ea și atat.Tin sa precizez că această durere nu este in fiecare zi sau mereu parcă are perioade când nu există și perioade când există și o simt mai tare sau mai încet, din cate am observat după ce mictionez parcă simt că mă strânge așa și îmi vine sa mă aplec puțin dar după 30 minute ușor ușor durerea dispare sau daca beau lichide.Tin să menționez că nu prea beau corect lichide zilnic sub 2L zilnic dar nu știu dacă are vreo legătură dar cum am zis daca beau ceva imediat nu mă mai doare deloc și dacă las durerea dispare de la sine după 30 minute.Intreb de apendicita pentru ca in acea zona se petrece durerea.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Adenopatie inghinala dreapta
- 2umflatura in partea dreapta
- 1Durere in partea dreapta a abdomenului.
- 0Dureri in partea dreapta in zona apendicitei, dar nu este probleme cu apendicita.
- 1Durere
- 2Durere partea dreapta
- 0Durere in partea dreapta a abdomenului jos
- 0Durere in dreapta jos
- 0Rezultat tomograf - rinichi
- 5Durere in partea dreapta
- 6Apendicita cronica/colon iritabil/altceva??
- 1Durere pelvina dreapta jos ce se lasa in picior pana in genunchi
- 3Durere abdominala care persistă!
- 9Durere abdominala Va rog frumos un sfat
- 2Durere inghinala la copil
- 5Durere, înțepături în partea dreapta a abdomenului inferior
- 4Pubalgie, Hernie sau ce?...
- 1Durere partea dreaptă jos
- 3Durere de colon situata in dreapta, in zona apendicelui
- 0Durere in zona mai jos de apendice, dreapta
Mai multe informații despre: durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: