Apendicita ?
Buna seara ! Am 19 ani 1.82 fac sala fumez foarte rar social la petreceri...Mănânc sănătos acasă nu mănânc prostii.
Am observat o durere abdominala în dreapta jos ceva care parca mă strânge, durerea nu este însoțită de greață/vărsături/stare de rău, doar ea și atat.Tin sa precizez că această durere nu este in fiecare zi sau mereu parcă are perioade când nu există și perioade când există și o simt mai tare sau mai încet, din cate am observat după ce mictionez parcă simt că mă strânge așa și îmi vine sa mă aplec puțin dar după 30 minute ușor ușor durerea dispare sau daca beau lichide.Tin să menționez că nu prea beau corect lichide zilnic sub 2L zilnic dar nu știu dacă are vreo legătură dar cum am zis daca beau ceva imediat nu mă mai doare deloc și dacă las durerea dispare de la sine după 30 minute.Intreb de apendicita pentru ca in acea zona se petrece durerea.
Am observat o durere abdominala în dreapta jos ceva care parca mă strânge, durerea nu este însoțită de greață/vărsături/stare de rău, doar ea și atat.Tin sa precizez că această durere nu este in fiecare zi sau mereu parcă are perioade când nu există și perioade când există și o simt mai tare sau mai încet, din cate am observat după ce mictionez parcă simt că mă strânge așa și îmi vine sa mă aplec puțin dar după 30 minute ușor ușor durerea dispare sau daca beau lichide.Tin să menționez că nu prea beau corect lichide zilnic sub 2L zilnic dar nu știu dacă are vreo legătură dar cum am zis daca beau ceva imediat nu mă mai doare deloc și dacă las durerea dispare de la sine după 30 minute.Intreb de apendicita pentru ca in acea zona se petrece durerea.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ganglion inghinal dureros pe dreapta
- 1Durere in partea dreaptă jos a abdomenului
- 2Durere in partea dreapta jos
- 0Durere in dreapta
- 0Dureri in partea dreapta in zona apendicitei, dar nu este probleme cu apendicita.
- 1Durere
- 2Apendicita?
- 1Apendicita?
- 0Durere in dreapta jos
- 6Durere în partea stânga și în partea dreapta jos are legătură cu, colonul iritabil?
- 1Durere in partea dreapta jos, sub abdomen.
- 13Durere abdominala nespecificata Va rog frumos un sfat!
- 4Pubalgie, Hernie sau ce?...
- 3Durere de colon situata in dreapta, in zona apendicelui
- 1Dureri in sarcina!!! in zona inghinala pe partea dreapta
- 1Durere in fosa iliaca dreapta
Mai multe informații despre: durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: