Problema de durata : Colon iritabil / intestinul gros ce sa fie???
Salut ma numesc robert si am 22 de ani! Locuiesc in spania si cam de 5 luni ma cam doare in partea dreapta jos si in zona coastelor.. Am mers la doctor.. si mi a zis sa iau paracetamol 1 mg.. nulotil si aerored acesta e tratamentul..doar m a calmat insa durerea nu a disparut..am mers din nou..am facut radiografie..toate bune...dupa o analiza de sange au zis sa nu consum gluten..multa apa..mancare usoara/fiert si sport.sa am fierea lenesa??
Acesta e tratamentul...dar Vreu sa stiu ce am...sa am colon iritabil..probleme cu intestinul gros.cam greu elimin fecalel
3 -4 zile..diaree nici vorba dar nici nu cred ca este normal..cam iese greu..sa fie si o ruptura?
Curand fac o ecografie
Ma gandesc sa nu am o bacterie ceva...sau infectie :c
Momentan acuma cand redactez acest text ma doare in zona la coaste la abdomen...si o alta durere ar fi in partea dreapta...dimineata...ma cam ia din somn...nu ar conta cred orele
Acesta e tratamentul...dar Vreu sa stiu ce am...sa am colon iritabil..probleme cu intestinul gros.cam greu elimin fecalel
3 -4 zile..diaree nici vorba dar nici nu cred ca este normal..cam iese greu..sa fie si o ruptura?
Curand fac o ecografie
Ma gandesc sa nu am o bacterie ceva...sau infectie :c
Momentan acuma cand redactez acest text ma doare in zona la coaste la abdomen...si o alta durere ar fi in partea dreapta...dimineata...ma cam ia din somn...nu ar conta cred orele
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Durere in partea dreapta !
- 1Durere
- 1Durere in partea dreapta
- 6Durere în partea stânga și în partea dreapta jos are legătură cu, colonul iritabil?
- 0Durere in zona ficatului
- 0Durere zona inghinala
- 6Probleme cu ficatul
- 5Durere in partea dreapta
- 0Apendicita ?
- 2Este posibil sa exista o boala pancreatica nedepistata la analiza de sânge și ecografie?
- 7Gastric sau bila?
- 2Durerea abdominala si stări de rău..
- 2Dureri dreapta jos, de o saptamana ?
- 5Greata, balonare si durere subcostal dreapta
- 1Durere partea dreaptă jos
- 1Dureri in sarcina!!! in zona inghinala pe partea dreapta
- 4Colecistul dismorfic alitiazic
Mai multe informații despre: durere in dreapta durere sub coaste in partea dreapta durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: