Ovar sau apendicita
Buna seara!
Astept cu interes o parere sau un sfat despre cele de mai jos, multumesc anticipat!
In urma unui disconfort in partea dreapta jos si a unui tuseu vaginal mi s a descoperit ovarul drept inflamat pt care am luat 5 zile Aulin. Asta in urma cu aprox 3 sapt.
In timpul menstruatiei am simtit disconfort in zona aceea, dupa care s a calmat. Inainte cu 5 zile de ovulatie disconfortul a revenit. Maine e ovulatia (cf calendarului) iar senzatia este mai deranjanta, desi suportabila.
Am un set de analize hemoleucograma+ sumar urina si urocultura, cu care o sa merg la dr pt interpretare, dar pana atunci la ce valori sa ma uit ca sa imi dau seama ce nu e in regula?
Ce pot sa mai fac, unde sa ma duc?
Astept cu interes o parere sau un sfat despre cele de mai jos, multumesc anticipat!
In urma unui disconfort in partea dreapta jos si a unui tuseu vaginal mi s a descoperit ovarul drept inflamat pt care am luat 5 zile Aulin. Asta in urma cu aprox 3 sapt.
In timpul menstruatiei am simtit disconfort in zona aceea, dupa care s a calmat. Inainte cu 5 zile de ovulatie disconfortul a revenit. Maine e ovulatia (cf calendarului) iar senzatia este mai deranjanta, desi suportabila.
Am un set de analize hemoleucograma+ sumar urina si urocultura, cu care o sa merg la dr pt interpretare, dar pana atunci la ce valori sa ma uit ca sa imi dau seama ce nu e in regula?
Ce pot sa mai fac, unde sa ma duc?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2umflatura in partea dreapta
- 1Durere in partea dreapta a abdomenului.
- 3Durere difuza zona inghinala spate si picior
- 0Durere fosa iliaca dreapta, picior, febra
- 0Apendicita?
- 6Durere în partea stânga și în partea dreapta jos are legătură cu, colonul iritabil?
- 0Rezultat tomograf - rinichi
- 3Durere in partea dreapta zona inghinala
- 4Dureri mari de burta, state de voma si lipsa mersului la wc
- 3Durere abdominala care persistă!
- 13Durere abdominala nespecificata Va rog frumos un sfat!
- 2Durerea abdominala si stări de rău..
- 1Durere in partea abdominala jos dreapta din cauza cornului de la bicicleta
- 0Ajutați-mă cu un sfat - as fi însărcinată în a 7 săptămâna doar ca mie frica de ce va zice medicul
- 3Durere de colon situata in dreapta, in zona apendicelui
- 1Dureri in sarcina!!! in zona inghinala pe partea dreapta
- 5Durere partea dreapta în zona ovarului
- 1Durere în partea dreaptă jos
Mai multe informații despre: durere in dreapta jos durere in fosa iliaca dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: