Durere masea - cu pansament
Buna ziua! Am fost la dentist cu o durere de masea... mi-a scos nervul si mi-a pus un pansament... A inceput sa ma doara maseaua foarte tare am fost la dansul mi-a scos pansamentul si mi-a spus sa iau antibotice 5 zile (cat am stat cu ea descoperita nu ma durut absolut de loc puteam si sa mananc pe partea aia). Saptamana asta am fost iar si mi-a pus un pansament, iar durerea a reaparut. Ma doare mereu fara sa apas pe ea
2 comentarii
faptul ca de fiecare data cand este inchis dintele apar dureri, denota ca tratamentul mecanic de largire si curatare a peretilor canalelor nu este complet facut.
acele cu care se intra pe canale trebuie obligatoriu sa ajunga pana la varful canalelor si largirea canalelor trebuie sa se faca suficient de mult pentru a indeparta stratul impregnat cu bacterii de pe peretii acestor canale.
numai in momentul in care dintele va putea fi inchis fara sa doara, fara sa se umfle si fara sa existe o secretie in canale la deschiderea lui, atunci poate fi facuta obturatia de canal definitiva.
daca toti acesti pasi au fost respectati si dintele tot nu reactioneaza pozitiv, este posibil ca infectia sa fie atat de mare, sau cu bacterii atat de agresive, incat sa fie necesar tratament chirurgical pentru salvarea dintelui, sau in cel mai rau caz extractia. numai medicul dvs cunoaste situatia exacta in care va gasiti si el va poate da tratamentul adecvat.
acele cu care se intra pe canale trebuie obligatoriu sa ajunga pana la varful canalelor si largirea canalelor trebuie sa se faca suficient de mult pentru a indeparta stratul impregnat cu bacterii de pe peretii acestor canale.
numai in momentul in care dintele va putea fi inchis fara sa doara, fara sa se umfle si fara sa existe o secretie in canale la deschiderea lui, atunci poate fi facuta obturatia de canal definitiva.
daca toti acesti pasi au fost respectati si dintele tot nu reactioneaza pozitiv, este posibil ca infectia sa fie atat de mare, sau cu bacterii atat de agresive, incat sa fie necesar tratament chirurgical pentru salvarea dintelui, sau in cel mai rau caz extractia. numai medicul dvs cunoaste situatia exacta in care va gasiti si el va poate da tratamentul adecvat.
am si eu o intrebare
mi-am pus o plomba la o masea care era cariata nu ma durea dar am vrut sa o repar, am pus o plomba dar simt ceva in locul unde ste maseaua., mentionind ca pe radiografie arata ca era ne voie de tratamnet de canal dar a curatato a spus ca nu mai era nevoie de trratament.?
mi-am pus o plomba la o masea care era cariata nu ma durea dar am vrut sa o repar, am pus o plomba dar simt ceva in locul unde ste maseaua., mentionind ca pe radiografie arata ca era ne voie de tratamnet de canal dar a curatato a spus ca nu mai era nevoie de trratament.?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 99Durere insuportabila de masea
- 3Dureri in partea dreapta a fetei
- 0hipertensiune si dureri dentare
- 5durere dinti extinsa
- 20Durere insuportabila
- 3dureri insuportabile la o masea
- 2Ma doare maseaua
- 12Puroi la masea
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte