durere gingivala
buna, o sa va povestesc povestea mea cu speranta ca v-a fi citit de persoanele potrivite. De ceva timp, aproximativ un an, am o problema nu stiu daca este grava sau nu. Nu am mai avut probleme cu cavitatea bucala pana acum. Am fost fumator, consum dulciuri in exces...in fine. Sa trec direct la subiect, sincer nu stiu sa explic ceea ce am dar voi incerca. Dimineata cand ma trezesc si imping usor cu limba pe dinti simpt o durere (ca si cand ar iesi din gingie), dar dupa ce fac miscare cu maxilarul (mestec ceva) acea durere dispare. Mi se intampla si cand stau cu gura ferm (fara sa vorbesc sau sa mestec). E ceva ingrozitor si mi-e frica sa nu-mi pierd dintii. Am 18 ani, va rog sa ma ajutati!
3 comentarii
Poate fi semn de boala parodontala sau bruxism.
O vizita la stomatolog pentru diagnostic (si tratament) ar fi bine venita.
O vizita la stomatolog pentru diagnostic (si tratament) ar fi bine venita.
ai facut un tratament cu alte medicamente-in ultima perioada?!?
-nu am folosi deloc medicamente, doar in situatii serioase si asta a fost cu mult timp in urma
-sunt sportiv, deci consum suplimente alimentare...dupa cum m-am informat ar fi vorba de bruxism!
-numai bine!
-sunt sportiv, deci consum suplimente alimentare...dupa cum m-am informat ar fi vorba de bruxism!
-numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am gingivita tartrara.
- 3gingivita si ganglioni gat
- 16Gingivita cronica avansata...tratament?
- 12de cativa ani imi sangereaza gingiile
- 4De 2 zile ma doare maseaua
- 7Maseaua de minte, durere si gingie umflata
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 3puroi dupa extractie
- 1Gingivita?
- 3Imi ies gingiile printre dinti
- 0Infectie de culoare galbena care se extinde pe gingie
- 12gingivita
- 3Aparatul dentar
- 4Halena, inceput de gingivita
- 2Gingivita se vindeca?
- 1Gingivita
- 2Ajutor.Gingii roșii și inflamate plus infecții la masele cu roșeață și umflaturi in gingie
Mai multe informații despre: Gingivita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: