am gingivita tartrara.
imi puteti recomanda un tratament care sa-mi readuca gingiile la normal.am gingia superioara umflata si tare.doctorul stomatolog mi-a spus ca este tartru sub ea.
4 comentarii
In primul rand trebuie restaurata igiena si anume un detartraj supra si subgingival minutios facut plus periaje dentare corect efectuate de cel putin 2 ori pe zi, dimineata si seara.Chiar daca gingiile continua sa sangereze o perioada, acest lucru nu e grav, vei observa ca in scurt timp sangerarea va scadea in intensitate si se va opri.Din experienta mea, acest "tratament" facut corect a dat rezultate favorabile de cele mai multe ori.in caz contrar se pot administra si niste tratamente locale.
caut si eu un dr stomatolog bun pe care sa-l am o viata de acum incolo. si cit costa un detartraj complet? v merci
un detartraj cu ultrasunete costa aprox 5 ron/dinte iar cel cu instrumentar manual costa mult mai putin, in functie de cabinet.
detartraj cu ultrasunete si periaj profesional la toti dintii...cam 1 milion
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3gingivita si ganglioni gat
- 16Gingivita cronica avansata...tratament?
- 12de cativa ani imi sangereaza gingiile
- 4De 2 zile ma doare maseaua
- 7Maseaua de minte, durere si gingie umflata
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 3Durere gingie masea..cauza?
- 1Gingivita?
- 3Imi ies gingiile printre dinti
- 3durere gingivala
- 0Infectie de culoare galbena care se extinde pe gingie
- 2sangerare gingii
- 12gingivita
- 3Aparatul dentar
- 4Halena, inceput de gingivita
- 1Gingivita
- 2Ajutor.Gingii roșii și inflamate plus infecții la masele cu roșeață și umflaturi in gingie
Mai multe informații despre: Gingivita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: