Halena, inceput de gingivita
Buna ziua! De ceva vreme ma confrunt cu probleme gingivale. La ultimul detartraj mi s-a comunicat ca am un inceput de gingivita care se manifesta prin inflamarea si sangerarea gingiei. De asemenea, in timpul folosirii atei dentare simt o sensibilitate crescuta cu o oarecare durere si sangerare. Pe langa acestea, pe ata dentara ramane ceva de culoare galbui si urat mirositor, iar daca imi drenez gingiile expectorez un lichid de culoare galben cu acelasi miros. Banuiesc ca din aceasta cauza am si o respiratie neplacuta. Pentru gingivita folosesc diverse solutii ca si tratament local. As fi recunoscatoare daca as primi cateva sfaturi si indicatii cu privire la masurile ce trebuiesc luate, daca este necesara radiografia sau alte investigatii. Multumesc!
4 comentarii
Buna ziua,
Este posibil sa aveti gingivita microbiana si este necesar tratament de specialitate.
Contactati un medic parodontolog.
Este posibil sa aveti gingivita microbiana si este necesar tratament de specialitate.
Contactati un medic parodontolog.
Am inteles. Va multumesc frumos pentru raspuns!
Pt gingivita un tratament valabil o constituie badijonari gingivale dupa periaj cu ceva ce se prepara in farmacie si trebuie sa aiba in compozitie
-tetraciclina
-metronidazol
-stamicin
-xilina
-vit.A solutie
-glicerina
-tetraciclina
-metronidazol
-stamicin
-xilina
-vit.A solutie
-glicerina
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3gingii inflamate (gingivite).. tratament?
- 3gingivita si ganglioni gat
- 1Gingivita?
- 16Gingivita cronica avansata...tratament?
- 4dureri de gingii
- 12de cativa ani imi sangereaza gingiile
- 3gingivita? paradontoza?
- 7Maseaua de minte, durere si gingie umflata
- 3Durere gingie masea..cauza?
- 3Durere de gingie dupa o cimentare definitiva a unei punti de ceramica
- 3durere gingivala
- 12gingivita
- 3Aparatul dentar
- 2Gingivita se vindeca?
- 1Gingivita
- 2Ajutor.Gingii roșii și inflamate plus infecții la masele cu roșeață și umflaturi in gingie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: