Problema cu o masea plombata nu demult
Buna ziua ! Am o problema si vreu sa ma ajute un stomatolog daca e posibil.Miercuri am fost sa-mi plombez doua masele de jos si dentistul a scos nervul dar fiidca era prea multa saliva mi-a zis sa vin la el vineri sa-mi puie plomba.Asa, am fost la el si sa chenuit foarte mult ca aveam doua masele alaturi una de alta si total destrunse(asa el a zis)fiidca erau ambele masele rupte.Cind a terminat dupa 3 ore cu plombele ma intrebat daca ma deranjeaza ceva..si eu fiindca eram deprinsa deja cu masele de inainte nu stiam daca deranjarea care o aveam e ca acuma masele erau intrege sau mai trebuia sa faca el ceva.si mi-a fost rusine sa ii spun ca da dupa atita lucru si am venit acasa...acuma o masea ma doare cind o ating si cind sunt cu gura inchisa o simt ca stau pe ea..asta e ceva normal? sau trebuie sa ma duc la el din nou? va rog sa-mi raspundeti ca nici nustiu ce a fac si degraba plec iarasi din tara :) sper sa-mi raspundeti cit mai repede, multumesc!
1 comentarii
Bună ziua!
Este normal ca un dinte tratat pe canal să rămână sensibil pentru aproximativ 2 săptămâni. De asemenea, dacă dintele a fost complet reconstruit și nu a fost eficient adaptat în mușcătură, el poate fi suprasolicitat, lucru care îl poate face să fie foarte sensibil.
Este normal ca un dinte tratat pe canal să rămână sensibil pentru aproximativ 2 săptămâni. De asemenea, dacă dintele a fost complet reconstruit și nu a fost eficient adaptat în mușcătură, el poate fi suprasolicitat, lucru care îl poate face să fie foarte sensibil.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere dupa plombarea unei masele
- 3Masea care doare dupa obturatie
- 0Durere masea dupa plombare!
- 2Masea plombata acum o saptamana care de ieri a inceput sa doara
- 7Dureri groaznice de cap
- 3Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
- 1Care sunt cele mai rezistente plombe?
- 2Plomba rupta
- 6durere dupa operatie varful radacinii
- 1Plomba premolar
- 7Plomba amalgam premolar
- 2Obturatie mare intr-un singur strat
- 2Depasire cu con de gutaperca
- 1Durere la muscatura dupa tratament de canal.
- 3Dureri dentare fără cauza
- 1Masea care doare dupa scoaterea nervului
- 1Durere după plombare
- 1Durere persitstenta dupa tratament canal
- 2Durere la locul plombei
- 1Durere și umflarea obrazului post tratament endodontic
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie obturatia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: