Durere dupa nerv scos.
Buna seara, romedic! Am si eu nevoie de sfatul unui medic...
Joia aceasta am fost la medicul stomatolog din liceu ca sa imi scot nervul de la o masea. Dupa ce mi-a scos nervul, mi-a pus o plomba provizorie, dupa care mi-a dat drumul si a zis sa vin ziua urmatoare ca sa imi scoata pansamentul.(sangereaza foarte mult) cica.
Problema e urmatoarea... de vineri ma doare nonstop maseaua, si la atingere imi vine sa ma urc pe pereti... Durerea e insuportabila, tin gheata nonstop ca sa mai ameliorez oleaca durerea + iau ketonal/ibuprofen, tot ce imi sta prin cale...
Are cineva o idee de ce ma doare?
Tin sa mentionez din cate am auzit: Am 3 canale, unul e larg larg si dupa ce mi-a scos nervul inca ma mai durea in capat cand baga 'acul' acela.
Joia aceasta am fost la medicul stomatolog din liceu ca sa imi scot nervul de la o masea. Dupa ce mi-a scos nervul, mi-a pus o plomba provizorie, dupa care mi-a dat drumul si a zis sa vin ziua urmatoare ca sa imi scoata pansamentul.(sangereaza foarte mult) cica.
Problema e urmatoarea... de vineri ma doare nonstop maseaua, si la atingere imi vine sa ma urc pe pereti... Durerea e insuportabila, tin gheata nonstop ca sa mai ameliorez oleaca durerea + iau ketonal/ibuprofen, tot ce imi sta prin cale...
Are cineva o idee de ce ma doare?
Tin sa mentionez din cate am auzit: Am 3 canale, unul e larg larg si dupa ce mi-a scos nervul inca ma mai durea in capat cand baga 'acul' acela.
3 comentarii
Este posibil sa mai fi ramas ceva filete de nerv pe canale(sangerarea de care vorbiti sugereaza asta). Mergeţi la medic sa finalizati tratamentul
Din cate mi sa spus mie de catre medicul dentist am inteles urmatoarele: cand se scoate nervul acolo ramane o sensibilitate si daca pui geata sar putea sa faci si o infectie. Daca ai scos maseaua de minte acolo va ramane gaura si se va vindeca in timp.
Va doare la rece sau doar la atingere? Daca doare si la rece atunci au ramas filete nervoase; daca este la atingere, atunci poate fi datorata inflamatiei post-tratament ca dovada ca trece cu ibuprofen...Trebuie terminat tratamentul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dinte fara nerv...dar cu probleme
- 110Durere de masea cu nerv scos
- 4trebuie scor nervul ?
- 4Durere canin cu nerv scos
- 6Anestezie dentara care m-a durut foarte tare
- 6Masele cariate... durere
- 6e normal dupa ce iti aplica pivotul sa doara ingrozitor?
- 9varf de ac ramas in masea
- 4Durere masea cu nervi scosi
- 3Copil 4 ani - durere masea si umflatura cu nerv scos
- 3Durere masea cu nerv scos
- 4Extirparea nervului. Inca doare dupa 2 luni de la procedura
- 1Durere, nerv scos, sangerare
- 0nerv scos-durere permanenta
- 2scoatere nerv sau doar plomba
- 1Durere masea
- 6Durere dupa extragere nerv
- 0Masea cariata si fractura de radacina
- 3Despre necesitate scoatere nerv la dinte