mi s-a extirpat nervul la un molar... va rog, ajutor!
In luna martie mi s-a extirpat nervul la un molar, penultimul (inaintea celui de minte). Am avut probleme mari, in sensul ca am fost, , refractara" la anestezie, am facut ceea ce se cheama, , furia dintelui", astfel ca medicul a fost nevoit sa-mi puna arsenic. Ulterior, mi-a plombat molarul, dar l-am resimtit tot timpul ca pe un corp strain, fara sa pot manca, avand dureri la presiune. La 2 luni, am fost din nou. Mi s-a spus ca, fiind prea mare, plomba s-a spart si ca va fi ok. N-a fost asa. Problema este ca am dureri mari, nu pot manca si nu stiu ce sa fac. Ar fi extractia o solutie? Voi schimba stomatologul, clar. Dar as dori sa stiu ce variante as avea de tratament si care ar fi cauza. Va multumesc anticipat.
4 comentarii
Problema dvs nu consta in cat de mare este/era plomba ci de tratamentul de canal.mai mult ca sigur ceva este acum la vf radacinii dintelui respectiv ptr ca spuneti ca nu puteti manca...va doare la atingere.nu-i frumos ce spun, dar ar cam trebui sa va duceti si la alt medic. Numai bine!
Va multumesc pt. raspuns. Banuiam eu ca ceva este in neregula cu radacina...Oare ar mai putea fi salvat molarul?
Pai asta nu pot sa spun decat daca as vedea o radiografie.ce pot sa zic...iti propun sa fi optimista.
Am scos un nerv la unn molar si ma doare rau de 1 zi intreaga e normal ce pot face si am pansament nu mi sa plombat inca?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4un varf de ac a ramas in masea
- 50Durere masea cu nervul scos. Ce ar fi de facut?
- 6operatie pt scoaterea nervului
- 14scoatere nerv si durerea ulterioara
- 3Nerv mort si scoaterea ulterioara a acestuia
- 4trebuie scor nervul ?
- 3doare scoaterea unui nerv la o masea?
- 5Lucrare dentara nereusita
- 10Nerv maxilar... fractura de malar
- 5Durere dupa obturatie (nu foarte intensa)
- 3durere de molar atunci cand il ating
- 9Infectie dentara ce impiedica inchiderea canalelor la doi dinti dupa extragerea nervului
- 4Extirparea nervului. Inca doare dupa 2 luni de la procedura
- 1problema masea
- 3Durere la dinti chiar si fara nerv
- 2scoatere nerv sau doar plomba
- 3durere masea dupa omorarea nervului
- 2dinte cu nerv scos - durere
- 1Canal la masea netratat
Mai multe informații despre: Extirparea nervului nervul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: