Durere dupa obturatie
Buna seara,
Acum fix o luna am fost la dentist pentru a mi se scoate nervul de pe canal, cam dupa aproximativ 2 saptamani de la obturatie a inceput sa ma doara maseaua, nu ma doare mereu, dar cel mai mult ma doare cand beau apa rece sau diferite sucuri. Ce este de facut? Mentionez ca dupa obturatie medicul mi-a fost o radiografie la dinte si mi-a spus ca totul a decurs excelent, tin sa precizez ca mi s-a pus plomba definitiva.
Acum fix o luna am fost la dentist pentru a mi se scoate nervul de pe canal, cam dupa aproximativ 2 saptamani de la obturatie a inceput sa ma doara maseaua, nu ma doare mereu, dar cel mai mult ma doare cand beau apa rece sau diferite sucuri. Ce este de facut? Mentionez ca dupa obturatie medicul mi-a fost o radiografie la dinte si mi-a spus ca totul a decurs excelent, tin sa precizez ca mi s-a pus plomba definitiva.
2 comentarii
Buna dimineata,
Uneori dupa obturatia de canal definitiva apar dureri la rece care pot dura cam 2 luni.
Uneori dupa obturatia de canal definitiva apar dureri la rece care pot dura cam 2 luni.
Buna ziua,
Va sugerez sa va asigurati ca nu este o masea de langa care poate difuza durerea.Daca chiar e maseaua tratata sa treaca durerea destul de repede asa in cat sa fie doar de obturatie de canal si nu altfel de durere.
Ne puteti pune si noua radiografia aici?
Va sugerez sa va asigurati ca nu este o masea de langa care poate difuza durerea.Daca chiar e maseaua tratata sa treaca durerea destul de repede asa in cat sa fie doar de obturatie de canal si nu altfel de durere.
Ne puteti pune si noua radiografia aici?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere la masea plombata - un sfat, va rog
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 8ma doare maseaua plombata acum 2 luni
- 1Sensibilitate/durere dupa plomba provizorie
- 3Durere masea dupa obturatie coronara
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 1Durere dupa tratament de canal
- 1Dupa plombare durere
- 2Massea tratata ce deranjeaza
- 1Durere masea plombata cand mananc ceva tare( ex: alune)
- 6durere dupa operatie varful radacinii
- 5Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 3Masea plombata dureroasa
- 1Plomba - Cand apas cu mancare pe acea masea ma doare, destul de ascutit
- 2Ajutor va rog! Am scos un nerv la unn molar si ma doare rau de 1 zi intreaga
- 1Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 2Durere masea dupa scoaterea nervului
- 1Durere de masea cu nervul scos
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie