Durere de masea cu nerv scos

110 comentarii 1 2 3 4
0
05-12-2017, ora 01:03
Daniela8915
Nu este medic/terapeut
Daniela8915
Buna Seara! Am si eu o intrebare.. am fost la dentist acum cateva zile ca ma durea o masea, mi-a omorat nervul si mi-a pus o plomba provizorie, dar ma tot doare knd apas pe masea, si la gingie..ce poate sa fie? Si ce pot sa iau? Sau trebuie sa merg iar?
0
05-12-2017, ora 07:49
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Buna dimineata,
cu siguranta trebuie sa mergeti din nou, ca e o plomba provizorie, nu e recomandat sa stati asa... nu este finalizat tratamentul, acesta poate fi motivul durerii dumneavoastra. Va recomand sa faceti si o radiografie.
O zi buna!
0
05-12-2017, ora 10:13
Daniela8915
Nu este medic/terapeut
Daniela8915
Va multumesc! O zi buna!
0
05-12-2017, ora 12:07
Stomatologie, Bucuresti
Sa va fie util!
O zi buna!
0
05-12-2017, ora 18:55
Daniela8915
Nu este medic/terapeut
Daniela8915
Mi-a scos maseaua! Ca era rau la radacina! Va multumesc!
0
06-12-2017, ora 15:36
Stomatologie, Bucuresti
Sanatate multa!
Dupa vindecare sa va faceti lucrare in spatiul ramas, ori pe dinti ori implant.
Sa nu ramana asa spatiul acela pe termen lung!
0
06-12-2017, ora 18:01
Daniela8915
Nu este medic/terapeut
Daniela8915
Da! Va multumesc!
0
14-03-2018, ora 01:11
timmyjulie
Nu este medic/terapeut
timmyjulie
Eu am nervul scos de vreo 9 ani la dinte dar acum simt o durere când musc pe el și sensibilitate la rece. De asemenea se retrage gingia. Sa fie oare puroi la dinte?Trebuie refăcut iar tratamentul pe canal?
0
14-03-2018, ora 14:49
Stomatologie, Bucuresti
Buna ziua,
este posibil sa fie o infectie de acolo dar trebuie vazut exact care este cauza durerii si da, daca e problema pe vreun canal tratat cu siguranta este nevoie de retratament.
Un medic endodont v ar putea ajuta cu un tratament de canal bine realizat.
O radiografie locala la acel dinte este necesara pentru a vedea cu exactitate ce este acolo.
O zi buna!
0
14-03-2018, ora 17:11
timmyjulie
Nu este medic/terapeut
timmyjulie
Va mulțumesc pentru răspuns! O zi plăcută!
0
08-04-2018, ora 21:41
SteelRock
Nu este medic/terapeut
SteelRock
Buna seara
Am avut parte de 3lucrari pana acum. 2masele extrase din care 1 a primit o imbracaminte aurie una a ramas asa sa se vindece gaura si un dinte (colt) sa facut ceva mai complex. Extragerw de nerv calan obturat cu ceva pansament cu medicament si imbracat intr.un material plastic alb. Toate astea facute aprox acum 1an. Acum de vreo 2 saptamani deasupra maselei imbracate in auriu mi sa stricat si gaurit foarte tare o alta masea. Daca mananc (doar pe partea asta pot manca..dreapta ) ceva dulce si intra mancare la ea ma doare de ma c*c pe mine si durerea tine foarte mult timp.la fel si cu senzatia de Rece.ma doare de innebunesc 1...3 secunde.chestia e ca durerea se intinde pana la acel dinte tratat si imbracat in plastic.si mi se pare ca ma doare si lucrarea de jos imbracata in auriu.dintele tratat si imbracat pare ca are o mica imflamatie pe gingie de culoare alba..si este acolo de cand am facut lucrarea la ea peste o saptamana ajung acasa si ma gandesc sa scot maseaua cu gaura..mai trebuie sa fac oare ceva si la acel dinte cu nervul mort? Daca apas pe acea imflamatie pre a fi moale..dar nu se sparge..credetima am experienta cu pungulitele de puroi...( compas..bolduri..scobitori..paie de chibrit...)
0
30-05-2018, ora 11:11
Stomatologie, Bucuresti
Buna ziua,
mergeti si faceti radiografii si puneti-le aici si apoi va pot spune mai multe, greu de spus ce aveti de facut fara un consult si o radiografie a situatiei actuale.
O zi buna!
0
16-07-2018, ora 01:50
Hongu vlad
Nu este medic/terapeut
Hongu vlad
Buna ziua! Mi-am scos nervul la o masea acum cateva saptamani, durearea persista si am crezut ca o sa inceteze. Maseaua ma doare si in timpul zilei dar in special noaptea cand incerc ca adorm, ce as putea face sa dispara durerile? Va rog sa-mi raspundeti! :(
0
16-07-2018, ora 18:09
Stomatologie, Bucuresti
Buna ziua,
Dupa ce v-a scos nervul v-a facut si obturatia de canal? este tratamentul terminat sua sunteti cu un pansament? Daca sunteti cu pansament mergeti de urgenta la stomatolog...daca vi s-a facut obturatia de canal, va recomand sa faceti o radiografie la acea masea si sa ne-o puneti aici pe site sa vedem si noi si sa va raspundem punctual ce aveti de facut.
O zi buna!
0
28-01-2019, ora 01:47
smarandaa
Nu este medic/terapeut
smarandaa
Bună ziua. Am canalul deschis la o măsea de câteva luni bune. Mi-a fost scos nervul și mi-a lăsat canalul deschis cu pansament, apoi nu am mai avut loc de alte programari. Și am rămas asa. Acum am dureri la măseaua respectiva. Credeți că e grav? Am o infecție?
0
01-02-2019, ora 21:31
Gabriela E
Nu este medic/terapeut
Gabriela E
Buna seara!Am si eu o problemă cu o măsea. Am avut o carie mică, care in final s-a dovedit a fi foarte adâncă.
Nu m-a durât nimic, așa că nu mi s -a omorât nervul.Mi-ai fost plombata iar la câteva zile a inceput sa ma doară foarte tare.Am revenit la doctor și a încercat să îmi scoata plomba pt. a-mi scoate nervul, însă din cauza durerii(pe ca anestezia nu si a facut efectul deloc a reușit după 2 ședințe chinuitoare).Mi -a omorât nervul in final și a inchis definitiv canalele.Mi a aplicat si puțin compozit, urmând ca după sa imi faca o coronița. Ideea e că imediat ce am ajuns acasă si am incercat sa mânanc, maseaua cu pricina ma doare foarte tare atunci când este presată și nu numai.Cea mai mica atingere imi provoacă o durere groaznică. De Ce?Imi vine sa solicit extractia ei...Ce pot sa fac?Multumesc!
0
09-02-2019, ora 19:55
Alexandra112
Nu este medic/terapeut
Alexandra112
Buna seara! In august mi-am scos nervul la o masea care ma durea. Acul s-a rupt in canal, acum am o obturatie provizorie pe acea masea si a inceput aa ma doara uneori. Ma doare atunci cand musc pe ea sau pun presiune pe ea. Nu am ajuns sa fac o radiografie retroalveolara si sunt putin speriata. Ce poate fi ?
Multumesc !
0
23-07-2019, ora 02:38
oana cana
Nu este medic/terapeut
oana cana
Seara buna!
Acum aproximativ 3 ani, am avut probleme cu un dinte frontal lateral pe arcada de sus. Problema a venit în urma unei lovituri. La 3 săptămâni după acesta am și fost internata pentru ca ma umflasem rău de tot. Am urmat tratamentul, mi-a tratat dintele (tratament pe canal pt granulom ul ce se formase la rădăcină ). La 6 luni am refăcut radiografia sa vad dacă a dispărut. Și a dispărut.
Problema este ca acum vreo luna m-am lovit din nou în aceiași zona..la 2 săptămâni m-au luat iar durerile..iar pe gingie îmi apăreau punguțe de puroi. mi-am făcut o radiografie locala și am mers la cel mai apropiat dentist și cică nu se vede nimic. Am luat 7 zile Oxacilina (augumentin, ampicilina, amoxicilina nu pot lua sunt alergica), după care am revenit la dentistul de acasa și se pare ca nici el nu vede nimik. Problema este ca ma doare, mai ales noaptea simt cu îmi pulsează și dintele în cauza și vecinii. Țin sa precizez ca resimt o durere și undeva pe maxilar sub nas, acolo a fost cel mai umflat înainte de antibiotic. Dar de la dinte a plecat. Eu oricum am rămas cu o sensibilitate pe partea stânga de acum 3 ani și sunt momente când ma mai doare toată partea care a fost inflamata.
Nu știu ce sa fac. Sa ma duc sa îmi lucreze din nou dintele? Sa merg și la ORL?
Mulțumesc anticipat!
0
20-08-2021, ora 15:48
Deaconescu Ionel Gheorghe
Nu este medic/terapeut
Deaconescu Ionel Gheorghe
Am fost la medic ieri, pentru a imi trata maseaua, mi-a curatat caria, mia scos nervul, mi-a pus un medicament in canalele unde se aflau cei doi nervi, apoi a astupat si a aplicat plomba, astazi a inceput aceasta problema daca este o problema, cand apas pe ea ma doare mediu(sa zic asa) nu am puroi, nu se simte nimic acolo doar ca ma doare cand o apas sa zicem spre dreapta(ea se misca un pic dar mi-am luat pasta de dinti pentru intarirea gingiilor), se poate sa am si eu inflamatie? Si trece fara nurofen?
0
18-01-2022, ora 16:02
Arabella123
Nu este medic/terapeut
Arabella123
Buna, in urma cu o săptămâna am fost la medicul stomatolog cu dureri îngrozitoare de măsea ( am avut o carie destul de mare ) am acolo mi-a făcut anestezie si tot ma durea dupa ce a umblat dansul pe acolo ( eu plângând de durere ) într-un final sa oprit si mi-a pus un pansament ( o vată ) si mi-a sp ca am infecție sa vin peste o săptămâna țin sa Menționez ca ( nu mi-a sp sa iau antibiotic) nu mi-a spus nimic.( am luat eu un antibiotic de la farmacie )
Astăzi m-am dus si mi-a scos nervul mi-a mai pus putina vată si încă ceva peste (PROBLEMA MEA ESTE DACĂ MI-A SCOS NERVUL DE CE ÎNCĂ DOARE AȘA RĂU )
Adaugă un comentariu / răspuns
110 comentarii 1 2 3 4

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: