dureri de cap cefalee nara infundata dureri de masele
de 2 luni de zile am dureri mari de cap partea dreapta, la inceput era doar ca o strangere miam facut rmn si mia gasit un chist mucos in sinusul maxilar drept de 1, 7 mm in rest nimic. in ultima luna a inceput sa ma doara capul foarte tare si ma mananca pelea capului dar nu tot timpul, nara dreapta mi se infunda foarte des si de 3 saptmani am facut otita si dureri de masele.am fost la 3 medici orl, primul mia zis ca nu ma afecteaza chistul al 2 lea a zis ca pot sa fac sinuzita maxilara si ma poate afecta, am ajuns la cluj la profesorul doctor albu, sa uitat la rmn a zis ca nu de la chist sunt durerile de cap, si mia spus ca am cornetul drept de la nas mai mic si de accea mi se infunda, toate analizele miau iesit bune sunt sanatos tun. intro seara am simtit ca nu am aier mia crescut tensiunea si mam si panicat. am imaginea de la rmn si as vrea sa stiu daca am sau nu deviatie de sept. pot sa pun imaginea undeva ?
2 comentarii
-
mergeti la un consult la stomatolog..si vedeti daca nu e ceva la radacina dintilor
mergeti la un consult la stomatolog..si vedeti daca nu e ceva la radacina dintilor
buna ziua am si eu o problema ma doare capul in fiecare zi dar nu este o durere puternica.am uitat sa mentionez am 17 ani si mi se vad venele in ambele pari ale tamplei iar radacina capului are un miros urat si la fel in ureche imi puteti spune va rog ce este?m-as duce la medic dar deocamndata nu sunt in tara si sunt foarte speriata.am mai inteles ca poate sa fie aceste sintome din cauza ca am celule endocervicale jos.sper sa primesc un raspuns.va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri ingrozitoare de cap!!!
- 5cam de vreun an am dureri de cap
- 0hipertensiune si dureri dentare
- 0Cefalee persistenta de tip tensional
- 6durere groaznica de cap, inainte imi trecea cu o pastila, acum.. nu
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 0dureri de cap, ameteala
- 0Dureri de cap, pierderi de memorie
- 9Pierderi zilnice de memorie, afazie, dureri de cap
- 6durere cap puternica de cateva saptamani, asa din senin
- 7infectie dentara si dureri groaznice, nu pot sa dorm si sa mananc
- 5Dureri permanente de cap
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept
- 0Durere de cap pe partea dreapta, presiune.
- 2Durere nelocalizata
Mai multe informații despre: Durerea de dinti Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: