Durere atroce unilaterala de cap
Buna seara,
Durere unilaterala de cap cu stari de greata uneori insotita de voma si rinoree, un gust amar, fotofobie si fonofobie, durerea ajunge uneori si in spatele ochiului . Durerea devine atroce. Se manifesta in episoade poate dura 2-5 minute sau pana la 3-4 ore. Care ar putea sa fie cauza ? La ce medic as putea sa apelez : neurolog, orl-ist sau gastroenterolog (sa nu fie ceva la bila ) ?
Multumesc !
Durere unilaterala de cap cu stari de greata uneori insotita de voma si rinoree, un gust amar, fotofobie si fonofobie, durerea ajunge uneori si in spatele ochiului . Durerea devine atroce. Se manifesta in episoade poate dura 2-5 minute sau pana la 3-4 ore. Care ar putea sa fie cauza ? La ce medic as putea sa apelez : neurolog, orl-ist sau gastroenterolog (sa nu fie ceva la bila ) ?
Multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Dureri fulgeratoare partea stanga a capului
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 13spondiloza cervicala si tiuit continuu
- 3Dureri in partea dreapta a fetei
- 0simptome greata, dureri de cap
- 6Cap, ochi, torace
- 5probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
- 12dureri de cap, ameteli
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 7Dureri de cap
- 22Durere de cap aproape continua
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 1Sunt disperat, dureri groaznice de cap in partea stanga, ajutor!
- 3Dureri de cap
- 0Durere de cap când tușesc
- 6Durere groaznica de cap
- 3Vă rog frumos am mare nevoie de un sfat - durere insuportabila de cap
- 3De ce mă doare capul des?
- 1Ce anume poate cauza cracmente excesive la miscarea si rotirea capului?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Fotofobia durere de cap cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: